A kérdés e meccsen nálam az, hogy 6 vagy 7 szettet látunk. El nem tudom képzelni, hogy sima lesz, ami nem azt jelenteni, hogy nem lehet. Csak nem valószínű.

Aspinallt személy szerint egyszerre szeretem és nem szeretem, mert van sok szerethető tulajdonsága, meg sok olyan sallang, amit én nem csípek, kezdve a 'dobócselektől', amikor kétszer odasétál a vonalhoz, majd vissza, amivel aztán ki lehet zökkenteni olyan srácokat, akik olyan stílusban dobnak, mint Rock. Szóval ezeket a spílereket, mint MvG, Smith, Rock, akik aztán szeretnek darálni. Aspnél sosem tudni, mikor jön ez rá, de amíg a szabály engedi, addig miért ne csinálná. Nagy küzdő, ritkán látni nála olyat, mint a Smith elleni GS meccsen, hogy elengedi, mondjuk az is ritka, hogy annyira ne süljön neki semmi. ASP az a srác, aki akkor is kapaszkodik, amikor nem megy neki úgy igazán. Nagy küzdő, ezt nem lehet tőle elvenni.

Rutinosabb is, mint Rock, aki üstökösként robbant be idén a mezőnybe, és bizony ott tartunk, hogy már egy Asp ellen is favorit, miközben ASP a 10. világranglistán.

Rock pedig itt a vb-én azért közel sem olyan átütő darts-szal mutatkozott be, mint vártuk sokan. Azoknak lett igaza, akik azt mondták, hogy nyugtával dicsérd a napot! Justicia ellen és Rydz ellen sem volt sima meccse. Ránézésre persze igen, de pl. Rydz a maga 14%-os kiszállózásával a béka feneke alatt volt, Rock jó pár olyan leget vett el, amit Rydz-nek simán hozni kellett volna. Igazából Rydztől extra sem kellett volna, egy 35% körül ha dobja a duplát, lehet ő jut tovább, ehhez képest 3-0-ra kikapott. Viszont Rock gyűjtötte a vb rutint, és ez már olyan meccs, ahol bár szorzók alapján favorit, azért nem az az 1.08-as favorit.

Ebben a párosításban simán benne van az, hogy kijátsszák az összes szettet. Sőt csalódott lennék, ha nem így lenne. Nálam a 6 szett a minimum, de úgy érzem, lesz ebből 7 is!

Aspinall, Nathan - Rock, Josh: Szettek száma - Felett/alatt tipp