Akárhogy nézem ezt a meccset, a két játékos közötti különbség szembetűnő, így nehéz lenne más mellett érvelni, minthogy Smith legalább 2 szettes különbséggel behúzza a meccset és menetel első világbajnoki címe felé.

Átszakadt ugyanis a gát bő egy hónapja az angolnál, amikor Aspinallon átgázolva nyerte meg a Grand Slamet és ezzel végre lekerült az örök ígéret listáról. Ezelőtt rengeteg döntőt vesztett, a játéka mindig megvolt ahhoz, hogy bármit megnyerjen, most sikerült a fejet is hozzárakni. A vb-n eddig 9:0-s legaránnyal áll, Rafferty nem fejtett ki túlzott ellenállást Smith ellen, aki komolyabb megerőltetés nélkül söpörte le második körös ellenfelét. Tökéletes bemelegítés volt ez Schindler előtt, ha ma is hozza a magabiztos játékát, nem nagyon kellene, hogy problémát okozzon német ellenfele. Aki képes ugyan remek játékra, de közel sem olyan klasszis játékos, mint Smith. Lukeman nem volt valami nagy formában az előző körben, ennek ellenére szépen jöttek a maximumok Schindlertől és egészen jól játszott. Smith azért ha emel egy kicsit a játékán, az már megfekszi majd Martin gyomrát és nem hiszem, hogy közel tudna maradni a meccsen belül.

Egymás ellen is Smith dominál, tolnak ugyan néha szorosabb meccseket, nyer egyet Schindler is olykor, de egyértelműen Smith irányába billen a mérleg. Simán benne van egy szorosabb meccs is ebben a párharcban, ám a fontos szitukban Smith egyértelműen erősebb és ha megfelelő állapotban érkezik a meccsre, nem lenne szabad, hogy akár egy döntő szettbe belemenjenek...

Smith, Michael - Schindler, Martin: Szett hendikeppel - Hendikep tipp