Ket angol jatekos talalkozik a masodik negyeddontoben, ahol elegge lebecsulik Buntingot, en viszont nem tartom ennyire eselytelennek es ha meg be is huzza Smith, azert 2 szettet mindenkepp varok Stephentol.

Kipihente a Schindler elleni fenyegetest Michael es Cullen ellen mar egy egesz komoly jatekot tett a szinpadra, amivel siman soporte le baratjat. 103-as atlagaval Schindler ellen sem kellett volna ennyit aggodnia, de meguszta Michael es roboghat tovabb az elso vilagbajnoki cime fele. Nem kapott konnyu ellenfelet Bunting szemelyeben, ugyan a fogadoirodak lebecsulik Peter Griffin hasonmasat, de a mutatott jatek alapjan teljesen mas a helyzet.

Nagyon komoly teljesitmenyt nyujtott ugyanis Bunting mar Chizzy ellen is, Humphriest pedig siman gyozte le es jutott a legjobb 8 koze. 102-es atlag Chizzy ellen, 100-as a legutobbi meccsen. Mindket meccsen rendesen szorta a 180-okat is Bunting es mindket meccsen 50% korul kiszallozott, ami altalaban a rengeteg gyakorlas jele. Rendesen felkeszult tehat Bunting a vb-re es Smith ellen is boven lehet keresnivaloja, ha ezt a jatekot hozza. A 180-ak teren is lehet esetleg egy jo oddsot fogni, de a mindket fel altal megnyert 2 szett egeszen korrekt opcionak tunik 1,40 felett. Smith egyertelmuen a vilagbajnoki cim eselyese, de azert kaphatott volna konnyebb ellenfelet is a Price elleni kuzdelem elott. Egy vegig szoros, kuzdelmes meccset varok sok 180-al, magas kiszallokkal. Nem hinnem, hogy barmelyik iranyba hamar eldolne a meccs es sima gyozelmet lathatnank.

Smith, Michael - Bunting, Stephen: Szettek száma - Felett/alatt tipp