Igen, a szó amit keresek, az a kompromisszum. Nagyon csábít a 7,5 set over opció, egészen pofás szorzóval bír (2.05), de úgy vagyok vele, hogy egy maratont sem lehet az első 100 méteren megnyerni.

Sok kicsi sokra megy alapon húzom be ezt a tippet, méghozzá azért, mert szerintem ez fix. Amilyen erősnek tartom, ahhoz képest az 1,42 value szorzó.

Michael Smith az előző évben 2022-ben végre nagy tornát nyert, későn érő típus, Son Gokunak hamarabb sikerült. Viszont ott áttörhetett egy gát, de hogy mentálisan mennyit változott, azt csak akkor tudjuk meg, ha ismét fináléba jut. Mert az eddig is sokszor sikerült. Viszont én azt mondom, hogy ha Smith tovább is lép, Bunting azért odapörköl neki. Mert itt nem az a kérdés alapesetben, hogy MS nyer-e minimum két leget, mert fog. Itt az a kérdés, hogy Bunting tud-e minimum két szettet nyerni, ami nálam megint nem kérdés.

Step igencsak jó állapotban van, ránézésre nehéz elhinni, de ő volt ennél sűrűbb is. Mentálisan szintén egyben van, és amit szeretek benne, hogy ő a nagy kiszállók embere, szóval ha 170 vagy az alatt van, ott Bunting ellen senki sem mehet biztosra. Tömeget jól fogyasztja, utolsó két meccsén 46 és 58 %-kal dobta a duplákat, ami tekintélyt parancsol. Sokat elárul róla, hogy Humphries a maga gyenge játékával, hangulatával sem tudta lehúzni, Bunting csak tolta neki, és ki akarta végezni ellenfelét. Meg is tette.

Szerintem jót tesz neki, hogy underdog, és lesz már itt a vb-n végig, ha még megy egy-két kört, mert igazából én ezt sem zárom ki. Úgy gondolkodom, hogy Buntingnak biztos lesz egy szettje, amikor simán hozza a saját kezdéseit, és lesz egy szett, amikor majd megvicceli Smith mondjuk egy 164-gyel.

Smith, Michael - Bunting, Stephen: Szettek száma - Felett/alatt tipp