Ma minden meccsre jó tipp lehet a szettover és ez az esti mérkőzés sem kivétel ez alól. Főleg igaz ez úgy hogy 1.45 körüli oddsról mostanra felkúszott 1,65-re az odds, így már már kihagyhatatlan ajánlat.

Gerwyn Price-t a bukik és mindenki a döntőbe várja. Álom finale lehetne MvGvel, de ahhoz még mindkettőjüknek kell 2 meccset nyerniük. Price ma még egy papíron könnyebb feladat elé nézhet, ugyanis eddigi négy találkozóján a német ellenfelének nem termett babér. Amellett viszont nem szabad elmenni hogy Clemens több alkalommal közel volt a bravúrhoz (UK Open 10-9, World Cup of Darts 4-2). Ami szintén a szoros meccset helyezheti előtérbe hogy mindketten elég hasonlóan teljesítenek eddig a világbajnokságon. Hiába nagy név Price, a tábla előtt még nem annyira meggyőző az eredmények ellenére, hiszen minden meccsén 95-ös átlag és 35%-os kiszállózás alatt maradt. Bár a meccseit simán hozta, az inkább az ellenfelek töketlenségének volt köszönhető. Ha pedig Clemens nem tojja össze magát ( és miért tenné), akkor egy hosszabb találkozó lehet ebből.

Clemens szintén három meccsen van túl, O'Connornak szettet sem engedett (3-0), Williams legyőzéséhez remek játék kellett a győzelemhez (4-3), majd jött Soutar aki viszonylag könnyebb falat volt a Jim elleni meccs után ami jól is jöhetett a németnek. Átlagai még jobbak mint a walesinek (94, 96, 97) de ebben közrejátszik az is hogy valami félelmetesen kiszállózik hiszen 40% felett teszi ezt mérnöki precizitással. Ha ez mára se csökken , döntő tényező lehet és minimum két szettre jó lehet miután öt nyertig megy a küzdelem..

Tipp: 5-3

Price, Gerwyn - Clemens, Gabriel: Szettek száma - Felett/alatt tipp