Azt mondom Ó máj gád, azt mondom, azt mondom magamban, ez aztán az ajándék! De miért, kérdezheti bárki, mint a kisgyerek pár éve abban az idegesítő reklámban. Miért, miért, hát azért!

Szóval vélhetően mindenki tudja, hogy ezekben a napokban a szaúdiak magukhoz vitték a 'focit', Spanyol Szuperkupa, aztán Rijadban volt a keddi bohóckodás a Milan és az Inter között. Ha már bohóckodás, a bohócfesztivál következő felvonása a hab a tortán, mert az igazi piros orrúak még csak este (nálunk inkább délután) lépnek színpadra, azaz a zöld gyepre.

Két szaúdi együttesből fabrikált All Star csapat találkozik a PSG-vel. Azzal a PSG-vel, ahol a vb után az egókat megint kezelni kell az épp aktuális mesternek, arrafelé ritka, hogy valaki, vagy valakik nem vágják be a durcát. Aztán hogy ezekből mi igaz, és mi nem. Nem én, nem mi mondjuk meg.

Lényeg a lényeg, hogy a PSG-ben azért az egység nem az igazi, és az is fixnek tűnik nekem, hogy itt a szerződés úgy lett aláírva, hogy azért senki sem játszik 90 percet az ászok közül. Eleve elég bő keretek állnak rendelkezésre.

Be van ez harangozva úgy, mint CR-Messi csata, közben Messi pont magasról tesz arra, mi lesz ennek a bohócmeccsnek a vége. VB győztes, MVP, mindent behúzott, kap egy újabb Aranylaszit, pont nem fogja érdekelni, ha mondjuk CR és a szaúdi All Star akár nyer is.

Egyébként pedig ebben az All Star csapatban azért nem szaúdiak lesznek jobbára, hanem légiósok. Tény, hogy ezek a légiósok már karrierjük vége felé járó játékosok, de szerintem ők képesek lesznek gólt, gólokat lőni. Nyílván valahogy CR-rel is kéne gólt lövetni, de elvileg ő sem kap többet, mint egy félidő.

Szerintem ott valahol a szerződés mélyén, vagy azon kívül inkább van egy olyan megállapodás, hogy a PSG azért kivégzést ne rendezzen, főleg ne nyílvánosan. Bárhogy nézem, ez a tipp akkor bukik, ha a PSG 3 gólt tesz közé minimum. Hétvégén egy sem nagyon jött, olyan óriási nagy egység elöl nincs, Mbappé durcás, Messinek nem ez a szint, Neymar lehet összebohóckodik egy gólt, aztán a 2. félidőben meg jön a PSG-ben a B csapat, ők meg csak nem rendeznek gólfesztivált.

Nem 10/10-es tipp, inkább megérzés, de ilyen gálán azért a vendéglátónak nem illik kellemetlenkedni. Ez inkább a pénzről szól, mintsem az eredményről.

Riyadh All Stars - Paris SG: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp