Folytatódik a pontvadászat a Bundesligában, méghozzá az egyik jelenlegi legnagyobb rangadóval: a Leipzig fogadja a Bayern Münchent. Ez még az őszi félszezon utolsó meccseinek egyike, mivel a vb miatt átrendezték az időpontokat. A játékosok a hosszú szünet után, néhány felkészülési meccset lejátszva, illetve néhányan a vb-meccseken részt véve próbálnak visszazökkenni.

Mindkét csapat tele van sérültekkel, többek közt az első számú kapusaik hiányoznak, a Leipziges Gulácsi térdsérüléssel, míg a Bayernes Neuer lábtöréssel bajlódik. A támadósorok is foghíjasok, hiszen a Bayernnél Mané van oda, a Leipzignél pedig Nkuku, aki egyedül 12 gólt szerzett már, de a münchenieknél ott van Gnabry, Sane, Chuopo-Moting, mindannyian bevethetők, így gólokban talán nem lesz hiány.

A hosszabb pihenő, év eleje, sérülések, egyebek miatt úgy gondolom, hogy az over 2,5-re adott 1,50-es odds kicsit túlzó, bár a gólszám az irodák szerint inkább a 4-hez áll közel, mint a 3-hoz. Viszont én a henger beindulását - már ha tényleg így lesz - inkább a második félidőre várom, és arra tippelek (amire az irodák is a kisebb odds alapján), hogy az első félidőben 1,5 gól alatt marad a meccs.

Tipp: Leipzig-Bayern München első félidő 1,5 gól alatt, 1,63 oddsért (2,17 ellenében).

RB Leipzig - Bayern München: Gólok száma - 1. félidő - Felett/alatt tipp