Elég sivár péntek este vár azokra, akik igazi sportélményre vágynak, mert nagyon szenvedős kis meccseket rendeznek szinte mindenhol. Nem is listáznám, maradnék határon belül, nem kell nekünk pocsék meccsekért messzire menni.

A MOL Fehérvár pár éve még jó kis csatákat tolt a Fradival, legalább volt valami kis harc, manapság az FTC két-három ligával játszik feljebb, a Fehérvár belesüllyedt a magyar posványba. Az igazolásokkal sikerül rendre mellényúlni, aki máshol jó, itt valamiért nem tud két egyeneset a labdába rúgni. Egy normális edzőt sem sikerül találni, Husztit szerintem nem igazán szeretik, mert alapvetően a mentalitása jó, de igazából ahogy én így TV-n keresztül látom, azért a hangulat edzéseken biztos nem jó. Nyilatkozik is olyanokat, hogy én simán el tudom képzelni, hogy kirúgatják.

Dárdai néha mutat ezt-azt, de ő sem az a játékos, akiért a Bundesliga csapatok egymásra licitálnak. Harcol, küzd, de ennyi. Kodro néha talán egy gólt, de úgy összességében ez a Fehérvár egy jó indulattal maximum középcsapatnak nevezhető társaság. Legutóbb a Loki is erőben a Vidi felett volt, meg tényleg mindent elmond a Vidi játékáról, hogy egy Debrencen ellen 7 lövésig jutott otthon a találkozón. Lehet itt hidegre fogni, meg talajra, szélre, de igazából hetek, hónapok, sőt most már évek óta egy helyben topog a Fehérvár.

A Mezőkövesd hol jobb, hol rosszabb, de az tény, hogy a védekezése összeállt. Tétmeccsen gólt ebben az évben még nem kapott. Bajnokin a Puskást és a ZTE-t tartotta 0 gólon, MK meccsen az MTK-t. Ha arra gondolok, hogy ennek a Fehérvárnak jelenleg ilyen se íze se bűze támadójátéka van, simán benne van, hogy megint kibekkelik a kövesdiek. Kutya jól látja a dolgokat, ha hátul stabil marad a csapat, hozza stabilan a pontot, pontokat, akkor nagyon simán benn lehet maradni. A KTE sem játszik űrfocit, aztán ezzel a sablonos semmivel jelenleg a 2..

Mindent, tényleg mindent jól jellemez a mai magyar klubfociról az, hogy ez a KTE a 2. helyen tud lenni. Tényleg annyi, hogy a játékosok kihozzák azt, amit tudnak, kiteszik a pályára szívük lelkük, és igazából senki sem akar többet beletenni, csak amit tud, de azt maxon. Kicsit ezt látom most a kövesdben. Szerintem olyan felfogással lépnek majd pályára, hogy a 0-0 nem rossz. Ha a Vidi netán nagyon erőlködik, még kaphat is egyet kontrából. Pontrúgás, esetleg büntető benne van, de ez a 3.0-ás line azért nekem elég nagy biztonságot jelent, mióta bejött a hideg, megjöttek a kevés gólos vagy gól nélküli döntetlenek.

Mezőkövesd - MOL Fehérvár: Gólok száma - Ázsiai - Asian Over/Under tipp