Nyitom a sort, jön a Paks-over, illetve a Paks meccsére történő over fogadás, 3.00-ás line mellett overre, amire jelenleg 2.05 az odds, de az is biztos, hogy hétvégére ez 1.80 környékére, vagy inkább alá esik.

Nem igazán lehet újat írni, hisz nincs új a nap alatt. A Paks előző hétvégén bizonyította, hogy akkor is képes 5-gólos meccset játszani, amikor alapvetően a játék csődöt mond. Mert az Újpest ellen semmi sem működött, Osváth is elmondta a meccs végén. Nem volt jó napja a Paksnak, Osváthnak is volt olyan 'beadása', ami elment a kapu mögé a világ végére. Viszont voltak gólok rögzített szituációk után, rakás büntető, amiért köszönet Vad II-nek, és az UTE is lőtt gólt szabadrúgás után, a Paks pedig talán szögletből fejelt egyet Varga révén. Ez a Varga a világ nyolcadik csodája, én magam pocsékul fejelek, fejeltem, mindig is csodáltam ezeket a srácokat, akik sem nem nagyok, se nem bivalyok, egyszerűen csak érzik, mikor hol kell lenni. De akár megyei szinten is, vagy akár suli szinten.

Kérdem én, mi van, ha itt a Paksnak megint megy majd a játék? Mert Szabó nemhogy box to box játékos, de alapvonaltól alapvonalig játszik, én nem tudom, mi az ő posztja, de hihetetlen, amit alá s fölé rohangál. Kiniykkel megint stabilabb lesz majd a PSE, meg igazából rossz napja, rossz meccse bármelyik együttesnek lehet.

A Kisvárda 5 pontra a dobogótól, 8 pontra a kieséstől. Jelen pillanatban egyik sem reális. A Várda két 0-0-ból jön, szerintem a szabolcsiak is úgy lesznek vele, hogy belemennek a Paks nyílt focijába, aztán lesz ami lesz alapon játszanak. Hindrichben továbbra is látom a bakizás lehetőségét, a várdai támadók pedig most biztosan több lehetőséget kapnak, teremtenek a gólszerzésre, mert a Paks nem játszik ilyen beszari focit, mint a Vidi meg a ZTE. Bognárék küldik neki, aztán jönnek a gólok elöl-hátul.

A szezonban kétszer találkoztak, 4-4 dugó született, és ezeken a meccseken még a Waltner-féle Paks játszott, amely fele annyira sem volt annyira őszinte, mint a Bognár-féle Paks.

Paksi SE - Kisvarda: Gólok száma - Ázsiai - Asian Over/Under tipp