Lehetetlen helyzetben a Bayern, de vajon miért gondolják a bukik, hogy nem lő legalább 2 gólt a City?

Ugyanis magasabb a szorzó a Man City gólok 1.5 fölé, mint alá. Bár délelőtt még fordítva volt, úgy gondolom ezt az oddmesterek benézték. Ezt az elemzést akár 2 szóval is le lehetne rendezni: Erling Haaland. Egyszerűen képtelen gólnélküli mérkőzést játszani a norvég, és elég még a Bayern ellen idegeben is több esélyt adnak arra hogy gólt lő, minthogy nem talál be... Itt könnyen lehet, hogy megint kivégzés lesz, de az a forgatókönyv is elképzelhető, hogy egy szórakoztató mérkőzés kerekedik ebből az összecsapásból, és megy majd az adok kapok. Tuchel azért a 3 gólos hátrány ellenére sem fog majd valószínűleg a Citynek rontani, de 0-0-ra sem mehet rá, itt menni kell, bele kell kapaszkodni az utolsó szalmaszálba is, ezzel lesz területe a vendégeknek, de számtalan esélye a hazaiaknak is.

Jó hír a Bajorok háza táján, hogy Choupo-Moting újra bevethető, így nem marad klasszikus csatár nélkül a német együttes, láttuk mennyire szenvedtek nélküle. Otthon valószínűleg nem esik meg az a csúfság a Münchennel, hogy nem találnak be, így a Citynek is kellenek majd a gólok, ha nem akarnak izgalmas perceket okozni saját maguknak, de valószínűleg tanultak a Real Madrid ellen elkövetett tavalyi hibából. A City eszméletlen formában, könnyen lehet, hogy a triplázás is összejön. Az első komolyabb akadályt már leküzdötték, hiába formalitás, de azért a visszavágót is le kell játszani.

Sziporkázó Haalandra, becsületgólt, gólókat szerző Bayernre számítok. Itt jönni fognak a gólok. Közönségszórakoztató 2-3.

Bayern München - Manchester City: Manchester City által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp