Eltájoltam picit magamat, abban a tudatban voltam, hogy a Paks - Puskás Akadémia bajnoki szombaton lesz, de szerencsére a betfair kínálatát böngészve hamar ráébredtem, hogy már ma egymásnak ugranak a felek.

A két héttel ezelőtti Paks - Loki meccs picit elvette a kedvemet, ott minden adott volt az újabb sok gólhoz, a Paks rendkívül agresszívan támadta a paksi kaput, a 17. percben mégis a Debrecen szerzett vezetést, ám VAR -ás után elvették a Bódi gólt, ha az érvényes akkor beindul a gólfieszta, meggyőződésem, így azonban lecsorogtak a percek és egy nagy 0-0 lett a vége. A múlt héten pedig megint visszatalált a paksi csapat az over mezőre, csak negatív előjellel. Piscitelli kivédte a szemüket, leginkább az idei szezon újabb paksi gólkirálya Varga Barnabás nem aludhatott miatta, 4 helyzetét, köztük egy büntetőt is védett a Zsóry olasz kapusa. A Mezőkövesd pedig az életéért futott, és ennek egy kiütéses 6_1 lett a vége. Bognár Gyurinak a megszokottnál is karikásabb szemei voltak, úgy nyilatkozott, de nem hiszem hogy az éjszakai pókerezés miatt. Ezek után a Paks nem engedheti meg magának, hogy ne javítsa kis csorbát, hazai pályán a legutóbbi nullázás után, megint beindulhat a gól henger.

A Puskás pedig jó alany lehet ehhez a gólszürethez, a nyílt támadó futballra nekik is a bátrabb foci a válaszuk. Nem véletlen, hogy a szezonban októberben Pakson 3-1 -es Puskás siker, Felcsúton pedig fordítva, február végén 4-1 -es Paks siker született. Én azt mondom a harmadik meccsük sem hoz csalódást majd a semleges nézőnek, de minimum egy-egy találatot láthatunk majd a játékrészekben.

Paksi SE - Puskás Akadémia: Gól mindkét félidőben - Igen/Nem tipp