A tabella 37 forduló után már nem hazudik, és reális képet mutat. A Leicester City most gödörben van, valami nagyon félre siklott már előző nyáron a felkészülés alatt, vannak hiányposztok, ahová télen sem sikerült PL-szintű spílert szerezni, így pedig a gödör az csak mélyül. A Leicester ki fog esni, mert nincs már benne erő. Azt látni, amilyen tutyiódon módon álltak a Fulham elleni meccshez, már jelezte, ők már fejben rég máshol járnak. Szerintem páran már a háttérben javában azon dolgoznak, melyik PL-klubban tudják folytatni az élvonalban. Szét van esve a csapat teljesen, Vardy látványosan megöregedett, teljesen súlytalan már. De ami kegyetlen, az a védekezés, főleg Faes és Söyöncü, de széleken sincs ellenállás. Isak, Almirón, Joelinton, ... lehetne sorolni, ebben a Newcastleben olyan erő van... Nem mondom, hogy minden meccsüket nézem, de a Tottenham ellenit pont láttam, azt meg pont nem lehet kitörölni az emlékezetből. De tényleg olyan együttes, amely izomból tolja neki, nagyon sok lövéssel operálnak, rengeteg beadás jön Trippieréktől, nem meddő a játék. Márpedig ha arra gondolok, hogy a Fulham két hete hogy szórakozott a Leicesterrel, és arra gondolok, hogy a Newcastle eleve erősebb, és még célja is van a találkozóval, hát én úgy vélem, minimum két gombócot benyal a félidőig a City, és akkor nem zárom ki, hogy szerez is gólt.

A Leicester rengeteg gólt kap, de igazából ami fájó, nagyon azt sem érezni ezen a csapaton, hogy úgy igazán akarna. Nem lehet elégszer említeni a Fulham elleni pofont, ott tényleg úgy játszott a Leices City, mintha nagyjából a 10. helyen állt volna fixen bennmaradva. Akkor talán érthető lett volna, hogy idegenben hétfőn délután elengedik a találkozót, de így, hogy a bennmradást függött tőle?!

Tudták, hogy ott nyerni kell, hisz tudták, hogy a 'pool vagy a Newcastle ellen valószínűleg nem terem babér... Én őszintén mondom, kiütést várok, és minimum két hazai dugót.

Newcastle United - Leicester City: Gólok száma az első félidőben - Ázsiai - Asian Over/Under tipp