Számos kiváló fogadási opcióval lehet operálni erre a találkozóra: Newcastle hendi, Első félidő 1.5 over, Félidő/Vége H, viszont én most egy bitang oddsú, de mégsem annyira kockázatos tippet néztem ki.

Persze egy 3.50-es szorzót nem könnyű eltalálni, rafkósabbak a bukik annál. Ingyen pénzt nem adnak nekünk tehát, de mégsem mehetünk el a Newcastle -1.5 félidei opció mellett szó nélkül. A Leicester City teljesen kipukkadt. A 2016-os bajnoki címet ünneplő csapatnál már mindenki várta mikor jön el a pillanat. Ugyan voltak kisebb-nagyobb hullámvölgyek a csapatnál, de ez most konkrétan a szakadékba esés. Elesik a csapat a Premier League pénzektől (közvetítési díjak, szponzorációs pénzek, óriási összegekről van szó). Nem szeretném az ördögöt a falra festeni, de most jött el a pillanat, hogy ezer darabra esik szét a City. Ugyebár ha ma nyernének, akkor még reális esély lenne a megmenekülésükre, de én ezzel az opcióval nem számolnék. Az Everton meg nem fogja megtenni azt a szívességet, hogy nem verik el a Bournemouthot az utolsó fordulóban. A Fulhamtól ötöt kaptak nemrég, pedig nekik tét nélküli volt a találkozó… Teljesen hitehagyott bagázs lett a Rókákból, bár az is igaz, jelentősen átalakult a keret az eltelt 7 év alatt. Vardy maradt hírmondónak, aki egészem tavalyig villogott, de szimbolikusan pont akkor áldozik le a karrierjének is, amikor a csapatának. Talán még egy tündérmese is lehet a dologból, ha a Champóból visszalövi majd a csapatát, de ne szaladjunk ennyire előre.

Szóval nézzük miért nem nyer ma a Leicester: a bitang erős, extra motivált Newcastle lesz ma az ellenfél. Eddie Howe zseniálisan összerakta a csapatot, kvázi világsztárok nélkül brillíroznak a Premier Leagueben. Legutóbb a parádés szezont futó Brightont sokkolták 4-1-el. Rettenetesen akarják azt a harmadik helyet, és minden bizonnyal meg is fogják kaparintani a bronzérmet, az alsóházi csapatok ellen tudnak igazán kivirágozni a játékosok, a saját taktikájukat alkalmazva.

Több, mint két gólt átlagol kapott gólok tekintetében a Leicester, a mai napon már az első félidőben berámolhatnak nekik egy duplát: a Castle szereti hamar lerendezni ellenfeleit.

Tipp: 4-1.

Newcastle United - Leicester City: Ázsiai hendikep – 1. félidő - Asian Hendikep tipp