Folyamatosan ugrál az ukránok oddsa, lassan már az euro-forint szinten mozog a tartomány. Most éppen kettes szorzó fölött fogadhatunk északkeleti szomszédainkra.

Valahol 2.00 környékére lőném be személy szerint a value szintet, de az elemzés végére ez lehet Az ukránok a németek elleni 3-3 után önbizalommal telve várhatják a mérkőzést, végre lett egy kiváló edzőjük Szerhij Rebrov személyében, és a keret is adott a sikerekhez: pár öregharcos maradt a csapatban (Yarmolenko, Stepanenko), de gőzerővel zajlik a fiatalok beépítése is: a 25 éves Dovbyk tavaly robbant be, a Dnyipro csatára 17 meccsen 14 gólt vágott, de az idei szezont már 24 találattal zárta, így van kitől várni a gólokat végre. Mudryk hatalmas tehetség, de a Chelseaben egyelőre nem sikerült bizonyítania, most itt a lehetőség villantani valamit a macedónok ellen. Tsygankov a németek ellen valószínűleg ellőtte a puskaporát (duplázott Fullkrugékal szemben) de a jó teljesítmény tőle is elvárható. A Rebrov által gatyába rázandó banda biztosan mindent meg fog tenni a diadalért, mivel rettenetesen nehéz csoportba kerültek a sárga-kékek, az angolok és az olaszok mellé sorsolták őket, így kötelező a győzelem számukra ma, ha életben akarják tartani reményeiket a továbbjutásra.

Alapvetően az észak-macedón válogatott sem borzalmas, de természetesen a helyén kell kezelni az alakulatot. A Nemzetek Ligájában a C ligában a 3. helyet csípték csak el a nem túl acélos grúzok és bolgárok mögött... Egyetlen játékos emelkedik ki a csapatból, a Napolival bajnoki címet szerző Elmas, de ismerős lehet még Bardhi és Ristevski neve is, illetve többen is karrierjük végét járó játékosok török és arab csapatokban.

Küzdelmes, de sima meccsen ukrán győzelmet várok, a fiatal, sikerre éhes srácok szét fogják futni a macedónokat.

Tipp: 1-3.

Észak-Macedónia - Ukrajna: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp