A D csoportban A helyzet még nem kiforrott, még sok minden előfordulhat, de csak matek alapon. Mi magyarok főleg a foci válogatottnak köszönhetően egész sokat matekoztunk, de ahogy korábban nekik sem volt reális esélyük kb semmire, úgy most a csajoknak sem sok Szerbia ellen.

Határ Bernadett ha egészséges, a válogatott oszlopa. A bőven 2.00 feletti magassága kuriózum, ráadásul ő még nem a bamba magasemberek közé sorolható. Igen ám, de eleve már az kérdéses volt, hogy felépül-e a tornára, ami végül megtörtént, de itt volt két esése, és aki volt sérült, az tisztában van vele, hogy a sérült testrészt ha óvja, ha arra figyel, az nem jó. Eleve akkor sérül más, mondjuk a másik láb, másik izomcsoport, stb... Szóval Határ legutóbb a végjátékban már nem is tudott pályán lenni, és nem véletlen, hogy a török McCowan olyan blokkot osztott, amilyet. Aztán Aho Nina is teljesen roggyon van, hiába játszik, semmi haszna jelenleg. Ami pedig még nem hiányzott, az Goree sérülése, ő ezen a találkozón nem lép pályára. Magyarán a meccs fel van adva, hisz a két centerünk kidőlt. Marad Kiss Virág, mint minőségi magas ember, de ha a szerbek bent erőltetik, egy-két korai foult, és ülhet is le.

Ha feladjuk a meccset, ha ezt üzenjük a szerbeknek, akár jól is kijöhetünk belőle, mert belekényelmesedhetnek. De az is lehet, hogy rajt-cél győzelmet aratnak. Nehéz dolguk nem lesz, hisz a festék kiesett egy 208-as center, meg az a Goree, aki 'csak' 188 centi, de igen masszív lány. Őszinte leszek, hogy most a sérülten Aho Nina játszik-e, vagy sem, irreleváns, jelentsem bármit ez a szó.

A szerbeknek ugyanakkor kell a meccs, hisz a csop. első egyből a negyeddöntőbe kerül. A 73 pont nem irreális, szerintem a szerbek élvezni fogják, hogy bent nálunk a festékben nincs igazán ellenállás. Persze kifoghatnak rossz napot, mert nem egy világverő csapat, de úgy vélem, hogy minket meg akarnak csapni, sokan játszottak is magyar csapatokban, vannak összefonódások. Mi nagyon roggyon vagyunk, de ez így alakult. Nem akarom ragozni reggelig, jelenleg ha közte 10 alatt megússzuk, az már jó eredmény.

Magyarország (n) - Szerbia (n): Összes pontszám, Szerbia (n) - - hosszabbítással - Felett/alatt tipp