A Magyarország - Litvánia meccsen eléggé szépen belőtték a szorzókat. Hogy a fenébe ér 1.15 körül a magyar válogatott sikere, azt magam sem tudom. Ok, ok, fejlődtünk, meg minden, de azért mindennek van határa. Akik az odds-ot szabták, vagy akik megrakták a magyar sikert, biztos nem látták a válogatott teljesítményét legutóbb.

Montenegróban valami nem ízlett nekünk, vagy a stílus, vagy a levegő, de elég tré volt a játék. A védekezés rendben volt, de igazából nem is nagyon volt tesztelve. Szemben állt két totál impotens csapat, előrejátékot illetően egyik sem akart sokat. Kockáztatni meg főleg nem, jött a törvényszerű 0-0.

Ami aggasztó volt, hogy Sallai nagyjából egyet sem próbált egy-egyezni, pedig az lenne az alap. Vagy nem volt benne semmi, ahogy Szoboszlaiban sem sok. Ádám ugye eleve nincs 100%-os állapotban, csereként Varga sem sokat tett hozzá, de mint 9-esek, ki vannak szolgáltatva a mögöttük játszóknak. A válogatott nem Paks, ahol 32 beadás jön egy meccsen. Bolla és Kerkez is passzív volt, Csoboth egyszer indult meg úgy igazán, de két lépés után lerántották lapért.

Litvánia a maga meccsén Bulgária ellen 1-1-et ért el. Amíg nem kapott piros lapot, addig fölényben volt. Gólt is lőtt, ám jött a peches piros, gólhelyzetben kitörő játékost akasztottak, vagy rántottak vissza, már pont emlékszem. Viszont hiába jött viszonylag korán az egalizáló dugó, utána Bulgária nem lőtt 2. gólt, Litvánia emberhátrányban is állta a sarat.

Elvileg nekünk vannak jó játékosaink, de amilyen passzív volt a támadójátékunk Montenegróban, szerintem ha akarat lesz is, erő és lendület nem biztos. Ráadásul a levegő egyre melegebb, egyre álmoskásabb az ember.

Litvánia utolsó 8 meccsén nem született 2-nél több gól, 2-0-ás pofonnal megúszták Szerbia ellen és Törökország ellen, sikerült játszaniuk 0-0-át Görögországban. Azok sem könnyű helyszínek, nem rossz válogatottak. Vélhetően Litvánia majd túlélésre játszik, nem gondolnám, hogy olyan bátran bekezdenek, mint a bogárok ellen. Ők védekeznek, mi erőlködünk, nehéz elképzelni, hogy gólfesztivált rendezünk.

Magyarország - Litvánia: Gólok száma - Ázsiai - Asian Over/Under tipp