A világ legjobban várt bajnoksága is elkezdődött végre, a nyitóforduló záró mérkőzésén a MU fogadja a Wolves együttesét.

Ég és föld ahogy a két csapat nyara alakul - a manchesteriek nagyon beerősítettek: jött Hojlund, elment Maguire (hogy melyik a nagyobb erősítés az egy jó kérdés) de érkezett Onana és Mount is. Ten Hag rendszerébe úgy kellett a kameruni kapus, mint egy falat kenyér. Ha a támadásépítés mellett a bravúrokat is hozza, akkor nagyon hamar meg fogja szolgálni a vételárát az afrikai. Mason Mount szerepe még nem tiszta, próbálgatta a holland mester több pozícióban is, nem biztos hogy szerepet kap a Farkasok ellen az angol, talán egy Casemiro - Eriksen - Bruno Fernandes középpályára nagyobb az esély ma. Elöl Rashford folytathatja azt, amit tavaly abbahagyott, a másik szélen Garnacho kaphat lehetőséget az igencsak rosszul teljesítő Sancho és Antony ellenében. Greenwoodnak még hónapokba telhet míg felépíti magát... Hojlund játékára kevés az esély, így az egész elképzelés simán borulhat még. A hátsó alakzat rendkívül megbízhatóan teljesített a tavalyi szezonban, főleg hazai pályán, valóságos erőddé vált az Old Trafford Erik Ten Hag keze alatt. Varane és Martinez is egészséges, és amíg ez így lesz, pokoli nehéz lesz bevenni a mindenkori vendégnek André Onana hálóját.

A Wolverhamptonnál elmaradt az ígért erősítés, Lopetegui lépett is. Az erősítés elmaradása mellett azonban voltak még jelentős távozók is: Joao Moutinho, Ruben Neves, Diego Costa, Adama Traoré sem a csapat tagja már. Az egyik kiesőjelöltnek nem véletlenül a narancsmezeseket tartják többen is...

A tavalyi botrányos szezonkezdet után a motivált hazaiak simán le fogják lépni az ezer sebből vérző Wolverhamptont.

Tipp: 3-0.

Manchester United - Wolves: Háromesélyes fogadás hendikeppel - 3-Way Hendikep tipp