Még épp elcsíptem a másfelezőt, a Paks - Újpest találkozó első félidős góljait illetően. Jó szorzó ez, mert Paks-meccsen azért a gólok nem feltétlenül idegenek. Nagyjából minden sportfogadó a Paks-ról a gólra asszociál, viszont ebben az idényben eddig két kör ment le úgy, hogy a PSE nem hozott 2,5 overes találkozót. Régen minden jobb volt, ami nyílván hazugság, hisz hol tudtunk anno pornót nézni, de az tény, a paksi támadójáték jobb volt. Elmentek a paksi gólvágók, Hahn meg nem ontja, már mikor gólkirály lett is csodálkoztam, egy ilyen madárcsontú gyerek erre hogyan képes.

Az első két meccsen a helyzetek sem sorjáztak úgy, mint azt megszoktuk.

Ezen a Paks -UTE találkozón én a gólt/gólokatnem is a PSE miatt húzom, sokkal inkább az Újpest miatt.

A lilák a Felcsút ellen nyomtak egy 3-3-mat, minden igényt kielégítő találkozó volt. Jó kis tipikus Felcsút-Újpest, sok góllal. Aztán jött egy 1-1-es Mezőkövesd elleni találkozó, ahol az ellenfél hozzáállása miatt nehéz volt szórakoztató meccset produkálni, de az UTE kapu felé küldött 17 lövést, szóval próbálkozott becsülettel. Azért Kutya betömörülő kavicsa ellen nehéz focizni, nem lepődtem, meg, hogy under lett a vége.

Adott tehát egy eddig visszafogott Paks, amely két döntetlennel nyitott, és adott az UTE, amely szintén két pontot hozott 2 meccsből. Jó dolog ez a veretlenség, de hosszú távon a győzelmek jelentenek előrelépést, a remik nem igazán.

Arra bazírozok, hogy egymásnak esnek, és teszik ezt a kezdéstől. A Paks játéka azért alapvetően offenzív, és az UTE focija is az. Jó értelemben vett egyszerű focija van az újpesti csapatnak, széleket jól használják, gyorsak, jönnek a beadások, és párszor biztos embert találnak középen.

Úgy vélem, ez az over 1 ah félidőre 1,50-ért egy komoly kis szorzó hétvégére.

Paksi SE - Újpest FC: Gólok száma az első félidőben - Ázsiai - Asian Over/Under tipp