Néha megnézem, született-e már elemzés arról a meccsről, amit én is kiszúrtam,és bevallom, most megnéztem, sőt el is olvastam. Mikor láttam, hogy már van róla írás, azt is tudtam, ki írta és azt is, hogy mi a tipp.

Nos nagyon én sem gondolok mást, de mivel úriember biztosra nem fogad (mekkora ökörség :D), így próbálok belevinni egy kis izgalmat.

Tény, az Újpest nem rajtolt jól a bajnokságban, de azt sem mondani, hogy rosszul kezdett volna. A lejátszott 5 meccsből 1-et veszített el a csapat, Pakson egy 3-0-ás pofon, azon kívül győzelmek és remik. Otthon még veretlen az Újpest, van két győzelme és egy döntetlenje.

A Kisvárda még az első körben nyert Zalaegerszegen, ami talán a ZTE nemzetközi szereplése miatt történt, aztán a nagy nihill. Zakó, dönci, zakó majd újabb zakó. Valljuk be, sokak szemében egy szabolcsi porfészeknek tartott település csapataként indult, de felküzdötte magát, NBI, stabil tagság, dobogó, aztán nemzetközi szereplés, de most úgy tűnik, lefelé vezet az út. A háttérben milyen dolgok történnek, azt csak sejteni lehet. Révésznek azért voltak, vannak, és lesznek még fura nyilatkozatai, megnyílvánulásai. Az el és oda igazolások is furák, mintha egyre több fiatalt szeretne beépíteni, játszatni, ami hoz pénzt, meg ezzel együtt minőségbeli romlást. Edzők jönnek mennek, nagy most az anarchia.

Aztán még a fű is 'elromlott', ami miatt a Várda folyamatosan idegenben játszik. Most is.

Az Újpest húzott egy nagyot, amikor Tajtit elhozta a ZTE-től, és Croizet ment helyette a zalai csapathoz. Nem értettem a ZTE-t, mert Croizet alapvetően remek játékos. Volt. Amíg kétszer meg nem sérült. Tajti viszont egészséges, bevethető, stabil teljesítményre képes. Ez nagy húzás volt.

Úgy vélem, az Újpestnek elég lesz 45 perc, hogy durrantson egyet, aztán a 2. félidőben egy még jobban kinyíló, vagy akár széteső Várda ellen még inkább működhetnek a gyors szélsők, a beadások, és a befejezések.

Újpest FC - Kisvarda: Újpest FC mindkét félidõben gólt szerez - Igen/Nem tipp