Nagy a baj Zalaegerszegen. A ZTE alaposan bent ragadt a rajtnál, a tavalyi Magyar Kupa győzelem okán indulhattak a nemzetközi kupában, ahol az Eszék kettős vereséget mért rájuk, mindezek elvehették a figyelmet, a fókuszt a bajnokságtól.

A Kisvárda elleni nyitó bukás (0-2) már vészjósló jeleket mutatott, az MTK -t még nyögvenyelősen elkapták (2-1), de utána jöttek sorban a verések, Debrecen (0-1), Diósgyőr (1-3), Újpest (1-2).

A nézők, szurkolók, klubszimpatizánsok pedig kikeltek magukból, elégedetlenségüknek adtak hangot, erre jött a válasz Végh Gábor tulajdonostól és Salló Pistától, hogy, nekik nem muszáj itt lenniük és energiáikat beleölni a zalai futballba, ha a drukkerek nem adnak időt és nem segítik a csapatot a munkát, akkor köszönik szépen odébb állnak.

Erre jött rá, hogy Tajti Mátyás elhagyta az együttest, és egy csere-bere részeként ment Újpestre, helyére a kétes állapotban lévő Croizet érkezett.

Szét van esve ez a Zalaegerszeg, amit most a bajnoki címvédő és egyre jobb passzba kerülő Fradi szétcincálhat a mai délután.

Máté csaba élt az eséllyel és a papírformát igazolva jutott túl az ír, máltai és litván bajnokon, ami Konferencia Liga csoportkört ért. Jöhet a Fiorentina a Genk és a Csukaricski is az Üllői útra!

Most azonban a bajnokságban is ideje pontokat szerezni, meccs elmaradások miatt van lemaradás, de ahajót a zöldek hamar egyenesbe hozhatják, ehhez az első lépéseket a szétesőben lévő Zalaegerszeg ellen tehetik meg ma egy újabb sziporkázással, rengeteg góllal fűszerezve.

Zalaegerszegi TE - Ferencváros: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp