Az NBI pénteken folytatódik, egy Puskás-Kisvárda ütközet kerül megrendezésre. A Puskás és a Kisvárda formája sem az igazi, ettől függetlenül komoly kis csörtére lehet számítani. Közhely de igaz, nagy a tét!

Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyében (és itt köpök egy jó szabolcsi parasztként a vár szócska miatt), bár a Várkerti Vitézek miatt még helye is van. Még pár év, és fizetjük a tizedet meg a kilencedet is...

De vissza a focihoz. A Kisvárda elég nagy szarban van, mit tagadjuk. Volt itt edzőcsere, volt itt gond a fűvel, és ezek csak azok,amiről nyíltan tudunk, és tény. De beteg a csapat is, mert hosszú évek óta ez az együttes csak felfelé ment. Emlékezhetünk rá, nemzetközi porondon is játszott, sőt helyt állt. De mintha az lett volna a csúcs. Révész sem olyan mértékben van ott a csapat életében, de ezt talán Várda64 jobban vágja, mi is a helyzet. Én azt látom, hogy voltak itt gondok az átigazolások terén is, valahogy azt a kohéziót nem érzem most Kisvárdán, ami az előző években megvolt, amikor osztályokat ugrottak, és mint a RB Leipzig, haladtak előre évről-évre.

Egyébként jelenleg még az sem kizárt, hogy megyei csere lesz, mert a Szpari meg egyelőre masszív az NBII-ben, és tudjuk, Nyíregyházán vadul épül-szépül a stadion.

A Puskás hajója is léket kapott. Erősen középszer-szag, ami érezhető, ami azért gáz,mert pl a Fradit elverte, közben azokat a meccseket meg nem hozta, amit hozni kellett volna. Mégis úgy érzem, hogy a Kisvárdát el lehet kapni. A várdai csapat esetében nincs értelme hazai meg idegenbeli mérlegről beszélni, hisz a füvesítés miatt minden meccsük idegenben lett lejátszva. Viszont a forma pocsék. Utolsó 5 meccs zsinórban zakó, ebből ha jól emlékszem, kettő már Mátyussal. Nyílván nem az FTC 1-0 volt a gáz. A bambusz fehérváriak elleni 3-1 viszont már necces, hisz a Fehérvár sem jó. Viszont a Fehérvár a gólok mellett lőtt még lőtt egy meg nem adott gólt, volt egy-két nagyobb helyzete is.

Úgy vélem, ha a Fehérvár hozta a hendit, akkor talán a Puskásnak is kijöhet a lépés. Tény, hogy a Puskás az utolsó két idényben egyszer sem verte a szabolcsi együttest, de az is tény, hogy a mostani idényben a legkeskenyebb a csapat. Ha most sem nyer a Felcsút a Várda ellen, akkor soha.

Puskás Akadémia - Kisvarda: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp