A szombati nap egyik fő eseménye, az FC Barcelona a Real Madrid. A két gigász előtt azonban a tabellán a Girona található, máskérdés, hogy Dobvykékat hosszú távon mint a spanyol Leicester, még nem igazán lehet komolyan venni.

A Barca és a Real Madrid között egy pont, és simán benne van, hogy marad is a meccs után.

Én amondó vagyok, nem lesz gólzápor. Egyrészt azért nem, mert mindkét csapat tisztában van vele, mit tud a másik. Kinyílni egyik sem fog, főleg nem a Barca. Hazai pálya ok, Real Madrid egy pontos előny OK, de nagyon a szezon elején járunk. Nem szabad teret hagyni Vininek és Rodrygónak, na meg Bellinghamet sem igazán szabad hagyni alkotni. Épp ezért olvasni olyat, hogy három belső védőjét is a pályára teszi Xavi, Martinez, Araujo és Christensen is lesz, mellettük pedig még Cancelo és Baldé is zár a szélen. Szűrnek a támadók, aztán a második vonal Gaviék vonala, szűr szélen a Baldé-Cancelo duó. Aztán még mindig ott a védelem, a végén pedig a bravúrkirály MAtS. Azt láttuk, hogy egy egészséges Araujo sebességben Vini Jr-ral fel tudja venni a versenyt, szóval az simán reális, hogy ő és Cancelo játszik majd Vini ellen.

A Madridnál az kérdés, hogy ki játszik bal szélen, mert Mendy, Camavinga és Garcia is opció. Más-más erények, ideális lenne a trióból egy játékos gyúrni, de erre nincs lehetőség.

Az is kérdés, milyen állapotban van Lewandowski. Érződik rajta a kor, nincs mese. Mecseket hagyott ki, nincs ő messze 100%-os állapotban. Ha Baldé és Cancelo nem segít be, akkor ő és Joao eléggé el lesz veszve.

Vigyázni kell a Barcának arra is, nehogy büntetőgyanús foultot hozzon össze, mert Manzano vezeti a találkozót. Két bajnoki Clásicója volt, mindkettőt a Madrid nyerte. Mondjuk mindkettőt otthon, de a szatyros sporival azért jobb vigyázni.

Én úgy vélem, jelen esetben Xavi nem lenne annyira szomorú egy remivel, én mindkét oldalon biztonsági játékot várok első sorban. Aztán hogy egy-egy villanás gólt érhet, annak bele kell férnie ebbe a tippbe, hisz csak 4+ gólnál bukunk. Ha pedig lesz 4+ gól, legalább látunk egy jó meccset.

FC Barcelona - Real Madrid: Gólok száma - Ázsiai - Asian Over/Under tipp