Meddig tart a Union Berlin történelmi mélyrepülése?

Zsinórban 12 vereségnél tartanak a fővárosiak, és senki nem tudja mikor fognak megállni a lejtőn. Jött egy nehezebb meccs, akkor azért tartották esélyesnek a berlinieket, aztán jött egy könnyebb, ott meg azért. A nagy számok törvénye szerint is vége kell már szakadnia ennek a borzasztó sorozatnak, de gyűlnek és gyűlnek a tükörsima vereségek, se nagycsapatok ellen, se kiscsapatok ellen nem megy Fischernek. A türelem sem lehet végtelen, hiába tett annyi mindent a csapatért a szakember - úgy látszik elfáradt ez a kapcsolat. De amíg tart, addig veretni kell a Uniont. Az elmúlt öt meccsén képtelen volt gólt szerezni a csapat, de ahhoz hét meccset kell visszamennünk, amikor csatár talált be, akkor Becker tudott duplázni. Borzasztó formában tehát mind a támadósor, mind a védelem (az elmúlt 6 meccsükből 4-szer hendivel sikerült vereséget szenvedni). Miben reménykedhetnek vajon a vendégek? Schäfer továbbra sincs, és hiába a rutinos, szép múlttal rendelkező védők (Knoche, Gosens, Bonucci) nem tudják összerakni idén a játékukat.

A Napoli ezzel szemben Spalletti távozása után is köszöni szépen, jól elvan, bár nem ugyanazt a varázslatosan eredményes játékot produkálva. Osimhen hiánya ugyan nyilvánvalóan jól megviseli a gárdát, lassan Kvaratskhelia kezdi visszanyerni régi formáját ami nagyon jól jött Rudi Garciáéknak. Raspadori zsinórban három meccsen volt eredményes, de Politanora is lehet számítani, ha asszisztokról vagy gólokról van szó.

Tiszta szívből kívánom az Unionnak, hogy szakadjon meg végre ez a borzasztó sorozat, de nem a mai napon fog megtörténni ez. A Bajnokok Ligájában menetelni fog a Napoli, és el fogják söpörni a berlinieket, itt már a félidőben könnyen eldőlhet a mérkőzés.

Tipp: 2-0

Napoli - 1. FC Union Berlin: Félidő - Mérkőzés tipp