Szoktam írni, hogy az 1.30-1,40-es szorzókat mennyire nem kedvelem, és elmondom most is, annak ellenére, hogy mégis jónak vélem ezt a tippet.

A Mezőkövesd és a Ferencváros pár napja hétvégén találkozott a Groupama Arénában, és játszott egy 0-0-át. Azt sejthettük, hogy Kutya csapatának mi lesz a taktikája a mérkőzésre. Amíg 0-0, addig tartják a 0-0-át. Ha a Fradi gólt lő, tartják a 0-1-et, és a 88-. perc után próbálnak egalizálni. Fél szemmel követtem a meccset, sok helyzete a Mezőkövesd csapatának nem volt. Egy-két kósza kontra, nem több, a Fradi irányított mezőnyben, de a támadásaik éle hiányzott.

Varga nagyon hiányzik, ahogy egy jó Traoré is. Pesic igazi anti-csatár, amit lehet elront. Jó-jó, a cukaricki ellena végén szólt egyet, de néha a kapanyél is elsül. Ő egy jó srác, látni rajta, hogy normális fiú, de nem csatár, semmi gyilkos ösztön nincs benne.

Tokmac már a múlt, Marquinhos is inkább gyors, de szertelen, akárcsak Lisztes. Zachariassen sem az a gólgyár mint az előző évben, és a gáz, hogy itt év végére Abu Fani is megfáradt, reklamál, dumál valahogy a hidegben ő sem érzi a focit annyira. Mmaee sincs, aki még úgy Orbán módra néha hátvádként fejelt egy-egy gólt elöl. A FTC a bajnokságban már vesztett pontokat tekintve sem első, lassan szólhatna az ébresztő. Emiatt is görcsösek lehetnek, aztán tényleg tél van, hideg van, nem lazák az izmok, nem érzik úgy a bogyót, meg ráadásul a kövesdnek is van egy olyan felfogása, hogy nehéz ellene játszani.

A 2023-mas naptári évben három meccsük volt, és összesen született három gól. Ha ezek után egy defenzív 'kavics, egy formán kívüli FTC találkozóján összejön minimum 4, hát az már olyan esemény lesz, amire nem számítottam. A Fradi is örül, ha valahogy egyet bekotor.

Hétvégén nem lesz tapsi-tapsi, vár rájuk sok paksi hapsi, oda is kell majd az energia, amiből eleve nincs sok. Mindkét csapattól célfocit várok, max 1-2 gót.

Mezőkövesd - Ferencváros: Gólok száma - Ázsiai - Asian Over/Under tipp