Mai másik Gurus tippem a City győzelem mentes időszakának a végetvetésére alapul, ennél a mérkőzésnél ugyan ez az alapelv, hiszen egyélrtelmú, hogy ez a Fradi a mezőny felett van jóval, még nagyobb az olló, mint a City és az angol bajnokság esetében, viszont a kettős terhelés és az ebből jövő rengeteg sérülés megnehezítette az elmúlt heteit a bajnokságban.

A Ferencvároson azt látom, hogy első sorban Európában akar villantani, és mikor már a továbbjutás biztosan megvan, akkor akarnak foglalkozni a hazai poronddal, hiszen tegyük fel továbbmennek, mennek 1-2 kört, összejön egy jó pár millió euró a szereplésüknek köszönhető, és az utolsó 2-3 hónapos bajnoki hajrára ha úgy fordulnak, hogy esetleg pár pont lemaradásban vanank az első helyhez képest, akkor a minőségbeli különbség miatt is simán be fogják tudni húzni a mérkőzést.

A meccs pikantériája, hogy három napja is egymással mérköztek meg a felek, viszont akkor a Fradi egy nagyon szoros, érzelemdús szerbiai túrán volt túl, és bár a mezőnyfölény és helyzetekbeli főlény bőven megvolt, nem akart összejönni a három pont megszerzése hazai pályán. Ma viszont egy újabb meccs, hamarabb el tudták kezdeni a regenerációt, és mivel a Fradi már egy jó pár éve benne van a heti 3 meccsben, addig a Mezőkövesdet jobban megviselheti a bravúros idegenbeli pontszerzés után egy újabb 90 percet végig brusztolni a magyar bajnok ellen.

Ma megszakad a Fradi győzelemmentes szériája, és a minőségbeli különbségből adódoan ma gólokkal kell hozza ezt a mérkőzést a vendég együttes, tippem is több gólos vendég győzelem.

Mezőkövesd - Ferencváros: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp