Viszonylag egyszerű a helyzet a PSG számára a BL halálcsoportjában. Amennyiben nyernek akkor biztossá válik a továbbjutásuk, ráadásul csoportelsőként tudhatják le az "F" jelű csoportot, viszont ha kikapnak, vagy döntetleneznek akkor a sorsuk kikerül a saját kezükből és az edzői stáb bújhatja meccs közben az eredmények.com-ot, hogy miképp alakul a Newcastle-Milan meccs, hiszen mindkét csapat továbbjuthat egy esetleges győzelemmel.

Az előző nyolc meccse valami brutális a hazai Dortmundnak: Bayern, Newcastle, Stuttgart (kupa), Mönchengladbach, AC Milan, Leverkursen, Stuttgart (bajnoki), Leipzig. Hát ez bizony veretes névsor, ami után úgy gondolom a fizikai fáradtság mellett a pszihikai fáradtság is nagy szerepet tud játszani. Ez látszott a hétvégi Leipzig elleni rangadót, hiszen úgy kezdték a meccset, hogy 15. percben összeszedtek egy piros lapot, majd a 32. percben öngóllal koronázták meccs az első félidőt. A Dortmundnak úgy gondolom édes mindegy, hogy első vagy második helyen jutnak tovább ebből a csoportból, a nyolcaddöntőkbe szinte minden bizonnyal "underdog"-ként lesznek kezelve és a jó játék mellett a szerencsére is szükségük lesz, hogy tudjanak menni még egy két kört.

PSG-nek nem nagyon van hova pihentetnie, a francia bajnokság erősségéből adódoan nincs az a gyenge PSG amelyik legkésőbb május elejére ne tudná bebízotsítani az első helyet a Ligue 1-ban, viszont a szégyenszemre már a BL csoportkörből sem sikerül a továbbjutás akkor fejek fognak hullani a francia csapatnál. Sajnos Dembele hiányozni fog, ami miatt viszonylag jó szorzón fogható a vendég győzelem, viszont erre a fáradt védelemre ha ráengednek egy jó napot kifogó Mbappet akkor a vendég győzelem nem szabadna falba ütközzön.

Borussia Dortmund - Paris SG: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp