Tetszik az odds, szerintem azt nevezik korrektnek egy irodától. Egy 50/50-es piacon a 2.00-es odds az, amit mindig el tudnánk képzelni, picit ilyen ajándék szagú. Értem én, hogy a Valencia bitang mód összeállt, meg hogy talán top2-es abban a tekintetben, hogy mennyire kevés lövést enged saját kapujára.

Bevallom, amikor megnéztem anno a nyári játékosmozgást,és láttam, hogy 'erősített' a Valencia, én úgy voltam vele, fixem megint a bennmaradásért küzdenek majd. Ehhez képest ezek a fiatal srácok felszántják a pályát, és az EL sem irreális, az EKL meg egyenesen reális.

Jól összeérett ez a csapat, tény nem hallani most széthúzásról franchise-on belül, valahogy most minden nyugalomban van arrafelé. Gabriel Paulista azért a télen odébbállt, és az előző 2-3 évben rengeteg fejlődött védő, Diakhaby sem egészséges (neki a játéka kérdéses), így azért Mosquera és Özkacar oldhatja meg Isaac és En-Neysri őrzését. Diakhaby fejjáték azért jól jönne, meg főleg utóbbi a levegőben tarthatatlan, és Isaac is bele-belebotlik a gólba mostanság. Szóval nem kizárt, hogy rögzítettből a Sevilla villan, akcióból olyan sok esélyt nem látok rá, főleg hogy Ocampos sem játszik elméletileg.

Az meg, hogya Valencia betalál, szerintem szintén elég sanszos. A Sevilla bár elkezdett kapaszkodni, ez förtelmes társaság. rengeteg a sérült, vagy sérülten játszó, Marcao megint kidőlt, az volt fura, hogy zsinórban közel egy hónapig játékra kész volt. Ramos és Badé párosáról nem fogják megmintázni a megbízhatóság szobrát. Erősen hibaképes mindkettő, együtt meg főleg. Acuna el van varázsolva, Navas frusztrált és öreg. Szerintem azért ez az öregfiúk csapat nyáron úgy állt össze, hogy még utoljára domborítanak egyet, aztán ott tartunk, hogy küzdni kell a kiesés elkerüléséért.

Nem mondom, hogy bitangbiztos tipp, de 2.00-es szorzón nálam value. A hazaiak erőből úgyis összehoznak egyet, képtelenség, hogy Ramos-ék nem hibáznak bele, és a másik oldalon pedig en-Neysri feje az, amiben leginkább bízom.

Valencia - Sevilla: Mindkét csapat gólt szerez - Igen/Nem tipp