Vasárnap este érdekes mérkőzésre kerül sor a spanyol bajnokságban a Real Madrid és az FC Sevilla között, és a NetBet egy izgalmas ajánlattal készült az új játékosok számára.

Az akció keretén belül minden új játékos, aki regisztrál a NetBet Sportra, feltölti számláját legalább 50 RON értékben és fogad a Real Madrid - Sevilla mérkőzésre (1X2 piacon), 25 RON ingyenes fogadásban részesül 7 napig (minden nap egyben).

február 25., vasárnap

Hogyan részesülhetsz a NetBet által felajánlott 7x25 RON ingyenes fogadásban?

  1. Nyiss egy NetBet számlát
  2. Fizess be bankkártyád által legalább 50 RON-t a számládra.
  3. Helyezz el egy minimum 50 RON értékű mérkőzés előtti fogadást a REAL MADRID VS SEVILLA mérkőzésre (1X2 fogadási piacon) 2024.02.25-ig, 21:59 EET. Vedd figyelembe, hogy a Cash Out fogadások nem érvényesek.
  4. Hitelesítsd újonnan nyitott NetBet számlád 2024.02.26-ig, legkésőbb EET 12:00-ig (RO idő szerint).
    A jogosultsági feltételek teljesítését követő 72 órán (3 munkanapon) belül 7 darab 25 RON értékű ingyenes fogadást írnak jóvá számládon.
  5. A jóvá írt ingyenes fogadásokat egy hétig használhatod fel, naponta egy 25 RON-os ingyenes fogadás jár.

NetBet Regisztráció

Ki részesülhet az NetBet ingyenes fogadásaiban?

  • A kampány kizárólag a romániai új játékosok számára szól, akik regisztrálnak a NetBet Sport platformján, elvégzik a személyazonossági ellenőrzést, legalább 50 RON összegű első befizetést teljesítenek, és teljesítik az ajánlati feltételeket a kampány ideje alatt.
  • A promóció 2024.02.21, 00:00 EET-től 2024.02.25, 21:59 EET-ig (RO idő szerint) érvényes.
  • Az ajánlat otthoni/számítógépen/IP-címenként csak egyszer használható fel.

További részvételi feltételek

  • A promócióra csak az első bankkártyával történő valódi pénz befizetés jogosult.
  • Az e-pénztárcákon keresztül történő befizetések, mint például Paysafe, Neteller, Skrill, stb. NEM érvényesek.
  • Az ingyenes fogadás 72 órán belül (3 munkanapon belül) kerül jóváírásra a játékos számláján, és az ingyenes fogadás időpontjától számított 24 óráig érvényes.
  • A jogosult játékosoknak az ingyenes fogadást bármely sporteseményre (a virtuális fogadások kivételével), csak egyszer kell megtenniük, legalább 1,6-os szorzóval, egyszeri fogadás esetén vagy több eseményre vonatkozó kombinált rendszerben (ebben az esetben minden egyes választásnak meg kell felelnie az 1,6-os minimális odds kritériumának).
  • Ha az ingyenes fogadással elhelyezett fogadás nyer, a játékos a nyereséget (a teljes nyeremény mínusz az ingyenes fogadás értéke) valódi pénzben kapja meg. Ha a játékos úgy dönt, hogy a megítélt ingyenes fogadásnál kisebb összeget tesz fel, akkor a játékos a választott fogadásból fennmaradó ingyenes fogadás összegét törlik.
  • Az ingyenes fogadás használatával elérhető maximális nyeremény 100 RON.
  • Figyelmeztetés! A Bet+ szekcióban tett fogadásokat nem veszik figyelembe.
  • Vedd figyelembe, hogy a befizetési bónuszok elsőbbséget élveznek más bónuszokkal szemben, függetlenül az aktiválás dátumától. Például, ha te egy ingyenes fogadás bónuszt kaptál, és rögtön utána egy befizetési bónuszt, akkor először a befizetési bónusz fogadási követelményeit kell teljesítened.
  • Ez a promóció nem kompatibilis semmilyen más üdvözlő ajánlattal.

NetBet útmutató

Borítókép: NetBet freebet 25 RON