Az angliai gyökerekkel rendelkező bet365 izgalmas együttműködést ütött nyélbe az NBA-ben szereplő San Antonio Spurs csapatával.

A “Call your shot” játék október 20-án rajtol, az NBA szezon kezdetének napján és a Spurs.com weboldalon valamint a franchise közösségi oldalain lesz elérhető.

A szurkolók  tippelhetnek a Spurs alapszakaszbeli mérkőzéseire, és pontokat kaphatnak a helyes jóslatokért cserébe. A pontok segítségével nyereményjátékokban vehetnek részt, ahol pálya széli ülőhelyeket és extra vendéglátást biztosító csomagokat, étkezést is tartalmazó meccsbelépőket, valamint dedikált tárgyakat nyerhetnek egyebek közt.

A szurkolókkal való kapcsolattartás úttörő és izgalmas módjainak megtalálása és használata régóta prioritásnak számít szervezetünk számára.”- mondta Frank Miceli, a Spurs Sports & Entertainment pénzügyi igazgatója. “A bet365-el kötött partnerségünk része annak az elképzelésünknek, miszerint innovatív és emlékezetes élményeket nyújtunk a Spurs rajongóinak.

Ez az első ilyen típusú megállapodás a bet365 és egy NBA csapat között és egyben az első a Spurs és egy fogadóiroda között is.

A bet365 eddig korlátozott lépéseket tett csupán az amerikai piacon, jelenleg valódi pénzes termékkel csak New Jersey-ben van jelen, bár mostanság megpályázta a New York-i engedélyt is.

A San Antonio Spurs az Orlando Magicet fogadja a 2021/22-es NBA szezon első alapszakaszbeli mérkőzésén az AT&T Centerben.

október 21., csütörtök

Forrás: igbnorthamerica.com