A Flutter Entertainment, mely céghez a Betfair is tartozik, bejelentette, hogy csökkenti nettó befizetési korlátját minden 25 év alatti ügyfél esetében - az új összeg havi 500 angol font lesz.

A csoport új politikáját az Egyesült Királyság és Írország területén vezetik be, az érintett márkák pedig a Paddy Power, Betfair és a Sky Betting & Gaming lesz. Ez egy nagyobb lépés részeként történik, amivel a fiatal ügyfelek védelmét próbálják erősíteni, ezzel ösztönözve az ésszerű költekezést platformjaikon.

Amennyiben nagyobb összeget szeretnének befizetni, a 25 év alatti korcsoportba tartozó ügyfeleknek bizonyítaniuk kell, hogy jövedelmük szempontjából elfogadható a magasabb kiadási szint, így egy részletes eljárást kell követniük az alternatív korlát eléréséhez.

Conor Grant, a Flutter Egyesült Királyság és Írország vezérigazgatója így fogalmazott:

Folyamatosan keressük azokat a módszereket, amelyekkel fokozhatjuk ügyfeleink védelmét, különösen figyelmet fektetve a fiatal és sérülékenyebb rétegekre.

A 25 év alatti személyek valószínüleg számos jelentős életmódbeli változáson mennek keresztül, például megtapasztalják függetlenségüket és megtanulják pénzügyeik kezelését.

Azt szeretnénk, ha bárki, aki felnőttkorban a szerencsejáték mellett döntene, már időben megszokná hogyan kell ésszerű költekezési korlátokat megszabni a saját életében. Ez az intézkedés a legújabb, amelyet ennek elérése érdekében vezetünk be.”

Mi a véleményetek a fentiekről? Annó, amikor elkezdtétek, vagy akár ha most ezt a korosztályt (18-25) képviselitek, akkor jó döntésnek tartjátok ezeket a korlátozásokat?

Szavazás

Szükségesnek tartod, hogy a fiatalokat (18-25 év) korlátozza egy iroda?


Igen13 (33%)

Nem26 (66%)


Összes szavazó: 37

Borítókép: Sportfogadas.org