A Serie A-ban a harmadik helyezett Inter a negyedik helyezett Lazio otthonába utazik és akár helycserére is sor kerülhet a ranglistán.

Az Internek hamar kell rendeznie sorait az ezen a héten elszenvedett veresége után a Bajnokok Ligájában. Nincs sok idő a sebeket ápolni, mivel a Lazio a harmadik egymás utáni bajnoki győzelmére vágyik.

Mint ahogy azt már mindenki tudja, a hétvégén Barcelona - Real Madrid rangadóra kerül sor. A katalánok a gyengébb játékformával küszködő madridiakat otthon fogadják az idény első El Clásicoján. Mivel Messi sérült, 2007 óta ez lesz az első spanyol rangadó, amelyen sem ő, sem a jelenlegi aranylabdás, Cristiano Ronaldo nem fog részt venni. Érdekes módon, csak egy játékos van még a két csapat keretében, aki a kezdőcsapatokban volt az említett meccsen, ez pedig a Real csapatkapitánya, Sergio Ramos. A Messi - Ronaldo-vita több mint egy évtizeden keresztül uralta a rangadót, így most a két játékosról, a két csapatra kerül a reflektorfény. A Barcelona csak egy gólt kapott otthon ebben az idényben, míg a Real három bajnoki meccset veszített az utóbbi négyből.

Spanyolországban nem csak ez a mérkőzés zajlik a héten sőt, az Atletico Madrid kihasználhatja a helyzetképet és akár ranglista élére is felkapaszkodhat, abban az esetben ha a Real legyőzi a Barcelonát. Az Atletico védelme ebben a szezonban is acélosnak látszik, mivel csak öt gólt kapott az első kilenc bajnoki meccsén.

Az MLS-ben Wayne Rooney és csapata, a DC United az alapszakasz utolsó meccsükre készülnek, miután a múltheti győzelmükkel helyet szereztek a bajnokság rájátszására. Az angol válogatott volt csapatkapitánya nagy sikernek örvend mióta tengerentúlon rúgja a labdát. Tizenkétszer talált az ellenfelek kapuiban tizenkilenc meccsen. A Manchester United egy másik volt játékosa, Zlatan Ibrahimovic is a rájátszásért játszik ezen a hétvégén. Jelenlegi csapata, az LA Galaxy a Houston Dynamóval csap össze a StubHub Centre-n. Az MLS-ben töltött első idényében a svéd játékos huszonkét gólt lőtt.

Az NBA-ben LeBron James csapata, az LA Lakers két meccset játszik két nap alatt, az elsőt a Phoenix Suns ellen október 25.-n, a másodikat pedig a Denver Nuggets ellen október 26.-n.

Kiemelt események:

október 25., csütörtök

október 26., péntek

október 27., szombat

október 28., vasárnap

október 29., hétfő

Az élő közvetítés szolgáltatás használatához a fogadószámládon pénznek kell szerepelnie vagy le kellett adnod egy fogadást az elmúlt 24 órában. Földrajzi korlátozások lehetnek érvényben bizonyos közvetítésekre.

  Fogadj és nézd élőben!

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.