A Barcelona egy ponttal van a Sevilla háta mögött a La Liga ranglista második helyén, és ez biztosan bosszantó tény a katalán csapat számára.

Messi és csapata már a héten tehet efelől, mivel otthon fogadják a Sevillát egy első helyért zajló rangadón. A focirajongók figyelmét mégis, elsősorban a Derby di Milano vonzza, hiszen az Inter az AC Milan-l ütközik. Az Inter a harmadik helyen áll a Serie A-ban, két pont lemaradása van a második helytől, amelyet a Napoli foglal el, és nyolc pont lemaradása van az éllovas Juventus csapatától. Az említett torinóiak eddig mind a nyolc bajnoki meccsüket nyerték és következő ellenfelük a tizenegyedik helyezett, szürke játékformában lévő Genoa lesz.

október 20., szombat

A német bajnokságban az első helyezett Borussia Dortmund az utolsó helyezett VfB Stuttgart otthonába utazik és a veretlenség sorozatát folytatná. A Bayern Munchen viszont csak hatodik a Bundesligaban és ezt csapnivaló játékformájának köszönheti. A Wolfsburg várja otthonában a Bayern-t azzal a tudattal, hogy győzelem esetén, a ranglistán egy pontra közeledne ellenfeléhez.

Franciaországban a PSG folytatná 100%-s győzelmi sorozatát az Amiens ellen a Parc des Princes-n. Egy olyan csapatnak, amelynek keretében olyan játékosok vannak, mint Neymar, Kylian Mbappe, vagy Edinson Cavani, a bajnokság csak formalitásnak tűnik, és minden bizonnyal a fővárosi csapat az európai sikerre vágyik.

Egy óceán távolságnyira elkezdődött az NBA új idénye és már a hétvégén érdekes összecsapásokat láthatunk. A Boston Celtics a New York Knicks otthonába utazik, míg a Cavs az Atlanta Hawks csapatát fogadja az első LeBron James nélküli meccsükön, aki a nyáron állta szavát és a bajnoki címet Clevelandba hozta.

Kiemelt események:

október 20., szombat

október 21., vasárnap

Az élő közvetítés szolgáltatás használatához a fogadószámládon pénznek kell szerepelnie vagy le kellett adnod egy fogadást az elmúlt 24 órában. Földrajzi korlátozások lehetnek érvényben bizonyos közvetítésekre.

  Fogadj és nézd élőben!