Az otthon, ahol napi hírek, előzetesek, tippek, ingyen játékok és egy szuper közösség vár rátok.

A Sportfogadas.org weboldal 2005 áprilisában indult útjára, jövőre immár 20 éves születésnapját ünnepli, ezidő alatt pedig számos magyar sportfogadó otthona lett. 

Eredeti célunk az volt, hogy egy jó kiindulópontot biztosítsunk azon embereknek akik még gyerekcipőben járnak online sportfogadás terén, ezen kívül pedig, hogy egy kellemes környezetet biztosítsunk azok számára akik már komolyabban foglalkoznak ezzel a szórakozási lehetőséggel.

Az évek során számtalan feltett kérdés válaszára talált fórumunkon, napi szinten születtek jobbnál jobb tippek, szerkesztőink hétvégeken sem voltak restek, hogy indoklásaikkal alátámasszák tippjeiket és természetesen soha nem felejtjük el azon személyek arcát sem, akiknek sikerült szebbé tenni napjaikat, nektek köszönhetően.

A Sportfogadas.org a tiétek. Azoké akik szeretik ezt a szórakozási formát, akik tudják, hogy kérdésükre előbb vagy utóbb választ kapnak, akik megkedvelték ezt a weboldalt, akik szeretnek ezen közösséghez tartozni.

Elérhetetlenné vált egy weboldal?
Több megoldás is létezik, viszont mi a Cloudflare ingyenes VPN szolgáltatását ajánljuk, innen tölthető le: https://1.1.1.1/

A Sportfogadas.org azé a több, mint 24 ezer emberé aki az évek során regisztrált a fórumra, akinek a tollából több, mint 1 millió hozzászólás született, több, mint 15 ezer témában. És természetesen azoké is, akik bár nem regisztráltak, de jelenlétükkel megemelik a látogatottságot.

Köszönjük, hogy vagytok, és nagy szeretettel várunk továbbra is benneteket weboldalunkon, fórumunkon és egyéb platformjainkon (Facebook, Discord, Youtube).

A Sportfogadas.org csak 1 kattintásra van tőletek. Most már a ti döntésetek, hogy követitek vagy sem!

Borítókép: Fotó: wk1003mike/Shutterstock