Ha a hozzáállással nem lesz gond, akkor otthon maradhat a három pont.

Az Inter elleni térdre rogyasztó vereség után a Hellas Verona ellen folytatja szombat délután a bajnokságot az AC Milan együttese. A mérkőzés helyszíne a San Siro lesz.

Kitűnően indult a Rossoneri számára a Serie A 2023/24- es szezonja, hiszen az első három fordulóban egyszer sem hibázott, aztán jött az Inter elleni rangadó, ahol súlyos, 5-1-es vereségbe szaladt bele a csapat. Ezután kedden BL-meccs következett a Newcastle ellen, ahol a rengeteg lehetőség ellenére sem sikerült begyötörni a győztes gólt, így maradt a 0-0-s döntetlen. 

A Verona is jól rajtolt az új szezonban, ahol először az Empolit, majd az AS Romát ütötte, de itt is jött a megtorpanás, és a következő két meccsen (Sassuolo,Bologna) csak egy pontot sikerült összehozni. 

A két csapat legutóbbi öt meccsét a Milan nyerte, s ha Pioli fiai kellőképpen mérgesen állnak a meccshez, akkor ez a szám szombaton hatra fog nőni.

Tippek, vélemények?

A szombati program:

szeptember 23., szombat

AC Milan - Verona Stream

A szombat délutáni AC Milan - Verona találkozót élőben követhetjük a bet365 irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit a bet365 élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a bankkártyás feltöltés (Visa, Mastercard, Maestro), a minimum összeg pedig alig 1500 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak labdarúgó mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. tenisz, kosárlabda és a többi.

  Fogadj és nézd élőben!