A nyitó napon két meccsel durrant be a spanyol első osztályú labdarúgó-bajnokság.

Nem lesz nehéz összehozni a LaLiga 2023/24-es szezonjának telt házas nyitányát, amely a nagyjából 15 ezres Power Horse stadionban az Almeria - Rayo Vallecano mérkőzéssel startol el.

A hazai gárda egy jó adag szerencsének köszönheti, hogy nem egy szinttel lejjebb kell az új szezonnak nekivágnia, ugyanis csak egyetlen ponttal előzte meg a végül másodosztályba távozó Valladolid gárdáját. A bennmaradás megünneplése és a nyári szünet után az új szezon sem kecsegteti sok jóval az Almeria szurkolóit, akik leginkább abban bízhatnak, hogy az osztályváltásra jövőre sem kerül sor. 

A Rayo Vallecano a 11. helyen fejezte be az előző kiírást, de sokkal jobban is végezhetett volna, ha nem pukkad ki a végére. Május közepétől a bajnokság végéig 12 pontot bukott a gárda, ezzel úszott a nemzetközi szereplés lehetősége.

Tippek, vélemények?

augusztus 11., péntek

Almeria - Rayo Vallecano Stream

A péntek esti Almeria - Rayo Vallecano találkozót élőben követhetjük a bet365 irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit a bet365 élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a bankkártyás feltöltés (Visa, Mastercard, Maestro), a minimum összeg pedig alig 1500 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak labdarúgó mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. kézilabda, tenisz és a többi.

  Fogadj és nézd élőben!