Egy közösségi oldalon olvasható, hogy kikapcsolta a tévét a farkasok legutóbbi meccsén a népszerű kommentátor, Szaniszló Csaba.

Csütörtök este újabb nagy pofonba szaladt bele az AS Roma együttese a Serie A hétközi fordulójában, a fővárosi csapat az újonc Genoa otthonában kapott ki 4-1-re.

Fogadásfokozó:

Pauolo Dybala gólt szerez a 16-oson kívülről

7.50    8.00

Romelu Lukaku fejes gólt szerez

12.00    13.00

Nem ez volt az első kiábrándító eredménye a José Mourinho vezette gárdának, hiszen az eddig lejátszott hat forduló alatt csak egyszer sikerült győztesen elhagyni a játékteret, ami nagyon karcsú az ennél többre hivatott csapatnál. Emellett két döntetlen és három vereség bosszantotta a farkasok szurkolóit, így érthető, hogy a türelem kezd fogytán lenni.

A Frosinone az első hat fordulóban csillagos ötösre vizsgázott, no nem azért, mert minden meccsét megnyerte, hanem mert a Napoli elleni fiaskót követő öt meccsen kilenc pontot szerzett. Ez a szerényebb költségvetéssel rendelkező csapattól jóval több a vártnál, így egyértelmű, hogy nagy dicséret jár a gárdának.

Tippek, vélemények?

Vasárnapi program:

október 01., vasárnap

AS Roma - Frosinone Stream

A vasárnap esti AS Roma - Frosinone találkozót élőben követhetjük a bet365 irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit a bet365 élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a bankkártyás feltöltés (Visa, Mastercard, Maestro), a minimum összeg pedig alig 1500 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak labdarúgó mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. tenisz, kosárlabda és a többi.

  Fogadj és nézd élőben!