A formatabellán a vendégek állnak jobban, ami tippelés előtt elgondolkodtató lehet.

Az Athletic Bilbao - Cadiz találkozóval rajtol el péntek este a LaLiga 20. fordulója.

A bajnoki tabellára pillantva rögtön szembejön, hogy a két csapat között hatalmas különbség alakult ki a pozíciókat tekintve, viszont pontszámban nem ennyire vészes a dolog. A Bilbao a 9. helyen áll 26 ponttal, míg a Cadiz a rangsor 18. pozícióját foglalja el 19 ponttal.

Más a helyzet a formatabellán, ahol a legutóbbi öt mérkőzés statisztikája alapján jócskán veri a Cadiz a Bilbaót. Mindez nem tántorította el a bukikat attól, hogy a hazai csapatot abszolút favoritnak kiáltsák ki, amivel tulajdonképpen a szoros eredmény gondolatát is elhessegették. Valamit biztos tudnak.

Tippek, vélemények?

február 03., péntek

Athletic Bilbao - Cadiz Stream

A péntek esti Athletic Bilbao - Cadiz találkozót élőben követhetjük a bet365 irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit a bet365 élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a bankkártyás feltöltés (Visa, Mastercard, Maestro), a minimum összeg pedig alig 1500 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak labdarúgó mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. kézilabda, kosárlabda és a többi.

  Fogadj és nézd élőben!

A cikkben közölt oddsok a(z) bet365 fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2023 február 3. 15:58 UTC.