Mostanáig nem sikerült Fucsovics Mártonnak megtalálnia a kulcsot Cameron Norrie játékához, de a katalán salakon megvan az esélye arra, hogy sikeresebb legyen a brit játékos ellen.

Fucsovics Márton (Fotó: FRANCESCO PANUNZIO / Shutterstock.com)

A Jordan Thompson és Federico Delbonis ellen szettvesztesség nélkül megnyert e heti meccsei jelentős önbizalmat adhatnak a magyar játékosnak (ATP 53.). Szüksége is lesz rá, mivel a brit ellenfele kemény borításon és salakon is verte őt. Legutóbb a tavaly Bécsben, ugyancsak egy 500-as kategóriájú torna alkalmával találkoztak kemény borításon és Cameron (ATP 10.) akkor 7-6, 6-1-re nyert. Norrie most egy top 10-es játékos magabiztosságával játszik, aki idén már bajnoki címet nyert Delray Bechben, de a vörös játékfelületen még Challenger eseményt sem tudott nyerni pályafutása során. Mégis, a tavaly volt a legjobb idénye a salakon, amikor tizenhat meccset nyert és ötöt veszített.

Cameronnak az idei kemény borításról való váltása viszont nem sikerült ragyogóra, ugyanis Monte-Carloban már első meccsén kikapott és Barcelonában szetthátrányból fordított Egor Gerasimov ellen az első meccsén. A bukmékerek szorzói Norriet mutatják esélyesebbnek a negyeddöntőbe való jutásra, de Fucsovics salakon mindenképp könnyebben lehet képes a papírforma borítására

április 22., péntek

Tipp Szett hendikeppel Fucsovics, Marton +1.5 @ 1.47

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2022.04.21., 07.25.