Képes Carlos Alcaraz két top 10-es ellenfelet verni egymás után? Ez majd elválik az Alexander Zverev elleni összecsapásának alkalmával.

Daniel Evans és Andy Murray sima búcsúztatása után, a tizennyolc éves spanyol teniszező (ATP 42.) a világranglista hetedik játékosa, Matteo Berrettini ellen már a mentális acélosságát is bizonyítani kényszerült. A kihívást végül sikeresen, 6-1, 6-7, 7-6-ra teljesítette. Bár idén Umagban, salakon szerezte eddigi egyetlen ATP-tornagyőzelmét, már a kemény borításon is megmutatta a Winston-Salemben elért elődöntőjével és a US Open-negyeddöntőjével, hogy érti a dolgát a gyorsabb játékfelületen is.

Az osztrák torna elődöntőjében elméletileg még nehezebb ellenfél várja, mivel a háló túloldalán a világranglista negyedik játékosa, Alexander Zverev lesz. A német játékos a Wimbledon után nagyon elkapta a fonalat a kemény borításokon és tizenhat meccset nyert meg egymás után. Ezalatt olimpiai bajnokká avatták, Masters-győztes lett Cincinnatiban és csak a US Open-elődöntőjében állt meg. Miután Filip Krajinovicot két játszmában ejtette ki az osztrák fővárosban, Alex De Minaur és Felix Auger-Aliassime ellen három szettes meccseket játszott. Ennek ellenére, nem volt akkora veszélyben, mint Alcaraz a Berrettini elleni meccsén.

Zverev 2-0-ás szettarányban nyerte az eddigi egyetlen Alcaraz elleni meccsét, amely idén és szintén kemény borításon zajlott Acapulcoban. Bár ezúttal is ő az esélyesebb, látván Alcaraznak eddigi bécsi bravúrjait, sokan egy újabb acélos szereplést várnak el az ifjú Carlostól.

október 30., szombat

A cikk publikálásának időpontjában nem voltak további elérhető oddsok a mérkőzésre.

További kiemelt teniszmeccsek

Fogadj teniszre!

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2021.10.30. - 08:15