A top 10-es orosz játékos, Karen Khachanov az idei washingtoni bajnokkal, az ausztrál Nick Kyrgios-al (ATP 27.) csap össze az ohiói Masters-tornán.

Kyrgios mintha ATP500-as rangú tornákra szakosodott volna, mivel nemrég Washingtonban a pályafutásának harmadik (idén második) ilyen típusú győzelmét szerezte meg. A szintlépés viszont egyelőre kérdéses marad a hatalmas tehetsége ellenére, mivel a folytonosság hiánya és a fizikai állóképességének színvonala elméletileg gátolják még a Masters-tornák, nem beszélve Grand Slam-tornák megnyerésében. Az viszont tény, hogy egy jól kifogott pillanatban bárkit legyőzhet gyors borításon. A gond az, hogy nem igazán tudja győzelmeit összekötni. Ellenfele viszont sokkal kiegyensúlyozottabb játékos, mégis Kyrgios az esélyesebb a továbbjutásra a bukmékerek szerint. Lehet, hogy nem csak azért, mert jól játszott az amerikai fővárosban, hanem azért is, mert fekszik neki a hangulat Cincinnatiben, hiszen 2017-ben döntőt játszott itt.

augusztus 15., csütörtök

Ahogyan az várható volt, Nick meccsgyőzelmeinek sorozata már a montreali Masters első fordulójában megszakadt. Mégis, érdekeltebb (és pihentebb) lehet ezen a tornán. Khachanov (ATP 9.) a kanadai versenyen mielőtt kikapott Daniil Medvedevtől az elődöntőben, három nagy nevet búcsúztatott. Stanislas Wawrinka, Felix Auger-Alliasime és Alexander Zverev is el kellett ismerjék az orosz fölényét. Még sosem játszottak egymás ellen, viszont az már most érződik, hogy Nick játéka nagyobb, de a hibahatár Karen ellen nagyon parányi. Amennyiben nem sikerül nagyon magas színvonalon játszania, ki fog kapni. Túl kiszámíthatatlan az ausztrál, hogy ilyen nyereményszorzóval ne érje meg egy próbát tenni és Khachanov továbbjutására tippelni. A sok játékot igénylő meccs forgatókönyve sincs kizárva.

Néhány szorzó a mérkőzésre

Fogadj itt az összecsapásra!

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2019.08.14. (10:22).

További kiemelt teniszmeccsek

augusztus 14., szerda