Cameron Norrie és Sebastian Korda két alkalommal játszottak mostanáig egymás ellen és a brit játékos mind az öt lejátszott szettet elveszítette.

Cameron Norrie (Fotó: lev radin/shutterstock.com)

Első mérkőzésükre a tavaly épp Delray Beachen került sor, a másodikra pedig a nemrég véget ért Australian Openen. Cameron (ATP 13.) első két ATP szintű tornagyőzelmét hasonló kemény borításokon a tavaly szerezte meg, először Los Cabosban, majd az Indian Wells-i Masters-tornán sem talált legyőzőre. Ennek ellenére, az idei szezonja a vártnál gyengébben indult, ugyanis elveszítette az első négy meccsét és első győzelmeit csak nemrég Rotterdamban szerezte, ahol a negyeddöntőben az utólagos bajnok Felix Auger-Aliassime ejtette ki. Az amerikai tornát két szettes győzelemmel kezdte Oscar Otte ellen.

Korda (ATP 43.) szintén a tavaly érezte először, hogy milyen ATP bajnoki címet szerezni, ő a parmai salakon ment végig a versenytáblán. Az idén csak az Australian Openen játszott mostanáig, ahol a harmadik fordulóig jutott el. Az amerikai játékos már két meccset játszott Delray Beachen, az elsőben a Adelaide-i egyéni és egyben az Australian Open páros bajnokát, Thanasi Kokkinakist, a másodikban pedig a rutinos Andreas Seppit verte két-két játszmában. Bár kevesebbet játszott idén, Sebastian jobb formát mutat és harmadjára is legyőzheti a brit játékost, de ha Rotterdamban Auger-Aliassime csak a szettek hosszabbításaiban tudta legyőzni az Indian Wells-i bajnokot, akkor valószínű, hogy Norrie eljuthat ismét a ranglistán való helyezéséhez méltó játékszintre.

február 18., péntek

Tipp: Játék hendikeppel Korda, Sebastian -1.5 @ 1.96

Fogadj a mérkőzésre!

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2022.02.18., 07:10.