Itt az esély, hogy Fucsovics Márton egyenlítse a Lloyd Harris elleni mérlegét. Jelen pillanatban 2-1 az állás a dél-afrikai játékos javára, de a nyíregyházi teniszező a tavaly Dohában verte ellenfelét.

A vártnál gyengébben indult az idény a magyar játékos (ATP 36.) számára, ugyanis a múlt heti rotterdámi tornáig csupán egy meccset nyert 2022-ben, de a holland tornán sikerült a negyeddöntőig eljutnia. Lloydnak (ATP 35.) még eredménytelenebb szezonkezdése volt, ő még egy meccset sem nyert ebben az évben. A tavalyi US Open negyeddöntőse a New York-i menetelését követően még csak októberben Antwerpenben sikerült kiemelkedőt mutatnia az elődöntő elérésével, azóta viszont senkit sem győzött le.

Fucsovics favoritként indul, de nem kell elfelejteni, hogy Harrisnek ez a típusú játékfelület a legjobb borítása, mindhárom Challenger-győzelmét hasonló kemény pályákon szerezte. Emellett, a Marci ellen játszott eddigi három összecsapásából kettőt nyert, először legyőzte őt Csengtuban 2019-ben, utána, mint említve volt, kikapott tőle Dohában a tavaly, majd ugyancsak 2021-ben ismét verte Antwerpenben. Lloyd most öt egymás után elveszített meccsnél tart és reméljük, hogy Marci igazolja az esélyesebb játékosi státusát.

február 15., kedd

Tipp: Mérkőzés nyertese Fucsovics, Marton @ 1.72

Fogadj a mérkőzésre!

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2022.02.15., 07:08.