Nem tudni mi van a háttérben, de nagyon esélytelennek tartják a bukik a német játékost.

A 2,94 millió dollár összdíjazású dubaji tenisztorna első játéknapján Hubert Hurkacz győzelmét várják a bukik a Jan-Lennard Struff elleni mérkőzésen.

Az teljesen reálisnak mondható, hogy világranglistán 8. helyen álló Hurkacz a mérkőzés favoritja, viszont olyan mértékű különbség van a két kimenetelre kínált odd között, hogy az talán nem tükrözi hűen a valós esélyeket. Egyik játékos sincs kirobbanó formában, és a valós tudásban sincs nagy szakadék köztük, ezért egy picit furcsa, hogy a német győzelmére négyes szorzó felett lehet fogadni. 

A torna hétfői programja:

február 26., hétfő

Néhány fogadási lehetőség az Unibet és Tippmixpro fogadóiroda kínálatából:

Unibet:

Játékok száma 22.5 felett   1.79
Hurkacz nyer -1.5 szett hendikeppel  1.70
Struff nyer legalább egy játszmát  2.12

Tippmixpro:

Szettek száma 2.5 felett  2.60
Játékok száma 20.5 felett   1.43
Struff nyer -1.5 szett hendikeppel  8.75

Hurkacz - Struff Stream

A hétfő esti Hurkacz - Struff találkozót élőben követhetjük a Unibet irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit az Unibet élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a Revolut kártyás feltöltés, a minimum összeg pedig 3300 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak tenisz mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. kézilabda, kosárlabda és a többi.

Hurkacz - Struff élő közvetítés!

Borítókép: Jan-Lennard Struff (Fotó: Marta Fernandez Jimenez / Shutterstock.com)