Ha jó lábbal kel fel Fucsovics, akkor jó esélye lesz a következő körbe lépni.

Sikeres selejtezőbeli mérkőzései után kedden már főtáblás csata vár Fucsovics Marcira a 2,94 millió dollár összdíjazású dubaji tenisztornán, ahol kedden a cseh Jiri Lehecka ellen lép pályára.

A nyíregyházi születésű teniszező a selejtezőben először az amerikai Maxime Cressy, majd a főtáblára kerülésért a francia Richard Gasquet ellen melegített be a Lehecka elleni találkozóra. A cseh teniszező alanyi jogon van a hétfőn rajtolt mezőnyben, így ő egy picit pihentebb lesz a 16 közé jutásért kíirt meccsre. Ez nem feltétlen jelent hátrányt Fucsovicsnak, hiszen sokszor jobb játékban lenni, mint anélkül készülni, azt pedig csak remélni lehet, hogy ez most Fucsovics malmára hajtja a vizet. 

Néhány mérkőzés a keddi játéknapról:

február 27., kedd

Néhány fogadási lehetőség az Unibet és Tippmixpro fogadóiroda kínálatából:

Unibet:

Játékok száma 22.5 felett   1.85
Fucsovics nyer legalább egy játszmát  1.43
Lehecka nyer legalább egy játszmát  1.28

Tippmixpro:

Szettek száma 2.5 felett  2.21
Játékok száma 20.5 felett   1.45
Fucsovics nyer 2-0-ra  3.50

Lehecka - Fucsovics Stream

A kedd délelőtti Lehecka - Fucsovics találkozót élőben követhetjük a Unibet irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit az Unibet élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a Revolut kártyás feltöltés, a minimum összeg pedig 3300 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak tenisz mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. kézilabda, kosárlabda és a többi.

Lehecka - Fucsovics élő közvetítés!

Borítókép: Fucsovics Márton (Fotó: Bryan Pollard/Shutterstock.com)