Stefanos Tsitsipas és Andrey Rublev összesen kilenc alkalommal játszottak egymás ellen ha beszámítjuk a Challenger, Next Gen Finals és bemutató jellegű összecsapásaikat is. A görög játékos összesítve 5-4-re vezet, de kemény borításon még 3-3 az állás.

Stefanos Tsitsipas (Fotó: ReflectedLight / Shutterstock.com)

Egyikük sincs csúcsformában, a US Opent követően Stefanos legjobb eredménye az Indian Wells-i Mastersen elért negyeddöntője volt, Andreynek pedig a San Diegoban játszott elődöntője. A görög teniszező az utóbbi négy meccséből csak egyet nyert, az orosz az utóbbi ötből ugyancsak egyet. Idén kétszer találkoztak, először márciusban Rotterdamban kemény borításon, ahol Rublev nyert (utólag a bajnoki címet is megszerezte), majd áprilisban Monte-Carloban salakon, ahol Tsitsipas bizonyult jobbnak (utólag ő is megszerezte a bajnoki címet). Mindkét említett meccset a győztes játékos szettvesztesség nélkül nyerte.

Az ATP Finalson is már összecsaptak egyszer a tavaly és akkor a 2019-es világbajnok Tsitsipas a döntő szett tie-breakjében győzött.

A két játékos idényét áttekintve, Tsitsipas (ATP 4.) jobban teljesített, ugyanis Masters-tornát nyert Monte-Carloban és a Roland Garroson döntőt játszott, míg Rublev (ATP 5.) legkiemelkedőbb eredménye a Rotterdamban szerzett bajnoki címe volt. A bukmékerek talán ezért is vélik esélyesebbnek Stefanost, de a papírforma könnyen borulhat. Azt a tényt sem kell figyelmen kívül hagyni, hogy a görög játékos nemrég lesérült a párizsi Masters-tornán, ahol visszalépett az első meccsén, ezért kérdéses fizikai teljesítőképessége.

november 15., hétfő

Tippek

  • Szettek száma 2,5 Felett: 2.25
  • Mérkőzés nyertese: Andrey Rublev: 2.10

Néhány fogadási lehetőség az Unibet kínálatából

Fogadás szettre 2-0 @ 2.88
Fogadás szettre 2-1 @ 4.10
Fogadás szettre 0-2 @ 3.65
Fogadás szettre 1-2 @ 4.70
Szett hendikeppel Rublev, Andrey +1.5 @ 1.41
Játék hendikeppel Tsitsipas, Stefanos -1.5 @ 1.94
Játék hendikeppel Rublev, Andrey +1.5 @ 1.85
Játék hendikeppel Rublev, Andrey -3.5 @ 3.75
Játék hendikeppel Tsitsipas, Stefanos -4.5 @ 3.65
Játékok száma Alatt 19.5 @ 4.00
Játékok száma Felett 21.5 @ 1.48
Szettek száma Alatt 2.5 @ 1.64

További kiemelt teniszmeccsek

Fogadj teniszre!

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2021.11.15. - 07:20