Roger Federer (ATP 3.) tizennyolcadjára néz szembe Jo-Wilfried Tsongával (ATP 77.) és annak ellenére, hogy talán sosem tűnt még ennyire egyoldalúnak kettőjük összecsapása, van legalább egy ok amiért a francia játékos nem teljesen leírható.

június 20., csütörtök

Tsonga Stuttgartban kezdte el idei szerepléseit a füves pályákon, és bár összesen csak három meccset sikerült mostanáig játszania a leggyorsabb borításon, az adogatását roppant nehéz volt elvenni. Az említett 3 mérkőzésen csak egy alkalommal került erre sor. Első szervájával 80% körül nyerte ez idő alatt a pontokat és a másodikkal sem csökkent 50% alá. Emellett, minden meccsén több mint tíz ászt ütött, és kettős hibáinak száma hanyagolható volt.

Federer csak egy meccset játszott eddig kedvenc borításán és a John Millman elleni győzelmének mutatói közül az hajthat Tsonga malmára vizet, hogy a svájci csak 67%-ban ütötte be érvényesen első szerváit és 5 kettős hibája is volt. Emiatt érdemes lehet néhány jól fizető nyereményszorzón elgondolkodni a mérkőzés kapcsán.

Érdekesnek tűnő szorzók a mérkőzésre:

  • Összes tie-break 0.5 Felett: 1.63
  • Játékok száma 23.5 Felett: 2.18
  • Szettek száma 2.5 Felett: 2.75
  • Federer nyer 2-1-re: 3.75

Fogadj itt a mérkőzésre!

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2019.06.19. (12:47).