Van valami a kaliforniai Masters-tornán, ami a legjobbat hozza ki Cameron Norrieból. A címvédő idén is remekül halad és a hazaiak ifjú reményével, Jenson Brooksbyval vív meg egy negyeddöntős helyért.

Cameron Norrie (Fotó: lev radin/shutterstock.com)

Roppant jó formát kapott el a brit játékos az utóbbi hetekben és a megfelelő lendülettel érkezett Indian Wellsbe. Norrie (ATP 12.) az utóbbi tizenegy meccséből csupán egyet veszített el és ezáltal Delray Beachben bajnok lett, Acapulcoban Rafael Nadal győzte le a döntőben és az e heti 1000 pontot érő tornán az utólsó tizenhat között van. A Pedro Martinez elleni két játszmás győzelme után szetthátrányból kellett fordítania Nikoloz Basilashvili ellen, akit egy nagyon hasonló forgatókönyv alapján vert itt a tavalyi döntőben is.

Huszonegy éves amerikai ellenfele (ATP 43.) a tavaly még a Challenger-tornákon bravúroskodott és három bajnoki címet szerzett, melyekből kettőt kemény borításokon nyert. Ugyanakkor már az ATP-versenyeken is szép eredményeket könyvelt el és számos jó játékost sikerült meglepnie. Ezért nem is akkora meglepetés, hogy a jelenleg nem túl jó formában lévő Stefanos Tsitsipast három játszmában búcsúztatta az előző körben, miután Roberto Carballes Baena és Karen Khachanov ellen gémeket is alig veszített. Cameron és Jenson remek formában vannak és ez alátámasztja az oddsok által tükrözött kiegyensúlyozott esélyhelyzetet. A tapasztalatfölény viszont Norrie oldalán van és ez nagy segítséget nyújthat ezen a mérkőzésen.

március 17., csütörtök

TIPP Szettek száma Felett 2.5 @ 2.35

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2022.03.16., 07:18.