Még fél év sem telt el amióta ugyanitt az utolsó négy között volt, Taylor Fritz ismét a fináléért harcol Kaliforniában. Ezúttal ellenfele a Marseilleben és Dubaiban nemrég bajnoki címeket szerző Andrey Rublev lesz.

Taylor Fritz (Fotó: FiledIMAGE/shutterstock.com)

Huszonnégy évesen az amerikai játékos (ATP 20.) szintet lépni látszik, ugyanis legjobb Grand Slam-eredményét könyvelte el az idei Australian Open nyolcaddöntőjének elérésével és amennyiben nyeri a következő meccsét, akkor Masters-döntős is lesz. Tengerentúli lévén, nem meglepő, hogy jól mozog a gyors borításokon és bár gyepen nyerte eddigi egyetlen ATP bajnoki címét (Eastbourneben 2019-ben), még négy döntőt játszott kemény játékfelületen. Bár egyenlítette tavalyi eredményét Indian Wellsben és lendületben van, az utóbbi három mérkőzése három szettesre nyúlt, ezért meglehet, hogy nem lesz a legjobb fizikai formában az az Andrey Rublev (ATP 7.) ellen, aki még nem veszített játszmát az idei tornán.

Az orosz játékos nem kezdte a legjobban a szezont, mivel az Australian Openen már a harmadik fordulóban búcsúzott, viszont február közepén emelte játékszínvonalát és azóta nem kapott ki. Jelenleg tizenhárom egymás után megnyert meccsnél tart és eközben bajnok lett Marseilleben és Dubaiban. 2018-ban ugyanitt kikapott Fritztől, de egymás elleni mérlegük jelen pillanatban 2-2. Mind a négy összecsapásuk kemény borításokon zajlottak, legutóbb a tavaly novemberben találkoztak a párizsi Masters-tornán és Taylor két szoros játszmában nyert. Lévén tekintettel az orosz jelenlegi sikersorozatára és az amerikai három szettes mérkőzéseire, valószínű, hogy Rublev lesz a befutó.

március 19., szombat

Tipp Játék hendikeppel Rublev, Andrey -2.5 @ 1.77

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2022.03.19., 08:47.