A legyőzhetetlennek tűnő spanyol bajnok már csak két játszmahosszra áll, hogy megdöntse John McEnroe egy borításon elért 49 egymás utáni játszmagyőzelmeinek rekordját.

Rafael Nadal (Fotó: Christian Bertrand / Shutterstock.com)

Rafael Nadal ezt a bravúrt már ma teljesítheti a Digo Schwartzman elleni meccse alkalmával. Jelenleg 48 egymás után megnyert játszmánál tart salakon, de egy 2-0-s mai győzelemmel (1.17) e téren is élen lehet. Már 1984 óta tartja a híres amerikai játékos ezt a rekordot, amelyet ma nagy valószínűséggel elveszít, mert kevés annak az esélye, hogy Schwartzman nehézségeket okozzon Rafanak. Pontosan ezért, hatalmas szorzók illetnek bármilyen fajta argentin eredményességet ezen a meccsen. Nadal, szerényen azt nyilatkozta, hogy nem tulajdonít nagy fontosságot ennek a statisztikának, de az tény, hogy jobb magáénak tudni ezt mint másénak. Schwartzmannak az idén végre sikerült egy szettet nyerni Rafa ellen, de ezt az Ausztrál Open kemény borításán tette.

Schwartzman eredményességét jelölő szorzók:

  • Szettek száma 2.5 felett:    5.75
  • Ha veszít, de játszmát nyer:    6.25
  • Diego nyer: 15.00
  • Diego nyer 2-0-ra:    31.00
  • Diego nyer 2-1-re:    41.00

Ebben a játékformában lévő Nadalt majdnem csak emberfeletti erőfeszítést igénylő játékkal lehet megállítani. Az csak a hab a tortán, hogy ellenfelei alig nyernek gameket is ellene. Már az is hatalmas hír volt, hogy egyik edzőmérkőzésén mégis veszített egy játszmát Dominic Thiem ellen, de persze a következőt 6-1-re nyerte.....

Fogadj a  meccsre!

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.