Cristian Garin és Felix Auger-Aliassime mindhárom eddigi mérkőzésüket salakon játszották és a chilei játékos 2-1-re vezet.

Cristian Garin (Fotó: satit_srihin / Shutterstock.com)

A kanadai teniszező magasabb színvonalat képvisel, amit a világranglistás helyezése is tükröz (ATP 10.), de a lassú borításon Cristian (ATP 39.) sokkal eredményesebb volt mostanáig ellenfelénél. Garin nem kevesebb, mint öt Touron szerzett bajnoki címmel büszkélkedhetik és mindet a lassú borításon szerezte, ezzel szemben Felix elveszített döntők hosszú sorozata után, idén februárban végre megszerezte első tornagyőzelmét Rotterdamban fedett kemény borításon. Cristian az idei salakszezont is jobban kezdte, már az első tornáján Houstonban az elődöntőig menetelt. Belgrádban és Münchenben első meccsein kikapott, de a madridi Mastersen azt a Frances Tiafoet győzte le 6-1, 6-3-ra, aki a múlt héten döntőt játszott Estorilban. Mostanáig Felix egyetlen figyelemreméltóbb eredménye az idei salakidényben a barcelonai negyeddöntője volt. Ő is indult Estorilban, de már a második ellenfele kiejtette őt a versenyből.

Visszatérve részletesebben az eddigi egymás elleni összecsapásaikra, kétszer találkoztak 2019-ben, Buenos Airesben Garin nyert, majd Rio De Janeiroban Auger-Aliassime egyenlített. 2021-ben a chilei játékos megszerezte a vezetést Monte-Carlóban szerzett győzelmével. A bemutatott helyzetkép ellenére, a bukmékerek a kanadai játékost vélik esélyesebbnek a továbbjutásra. Bár a top 10-es helyezése sok mindent elmond a formájáról, de a salakon Garin nagyon megnehezítheti a dolgát.

május 04., szerda

Tipp Játék hendikeppel Garin, Cristian +3.5 @ 1.77

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2022.05.04., 07:16.